Budapest 2015. Feb. 20. (19:00)

Neoton Família Sztárjai koncert


Neoton Família Sztárjai koncert

A Neoton Família sztárjai egy igazi Karneválra hívja ezúttal a rajongóit. A SYMA Csarnokban február 20-án elhangzik majd rengeteg jól ismert sláger, miközben Csepregi Éváék megmutatják, milyen sok arcuk van és mennyi stílusban kalandoztak az elmúlt évtizedek alatt. Mindebben a műsorvezető, Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique is a segítségükre lesz.

A koncert három részből áll majd: ezek lesznek a Neoton Rock, a Neoton Líra és a Neoton Disco. A különböző „felvonásokat” Várkonyi Attila köti majd át, de a színpadkép és a zenekar is mindig a megfelelő stílusban változik majd, így a koncerten a közönség valóban úgy érzi majd magát, mintha egy karneváli forgatag részese lenne! A mintegy 420 Neoton Família dalból legalább 30 sláger biztosan elhangzik majd!

A Neoton Família sztárjai a koncerten egy nagyzenekarral kiegészítve lép majd fel: Az Óbudai Danubia Zenekar már 2011-ben, a Mienk ez a Cirkusz! című, a Papp László Budapest Sportarénában tartott koncertjén is játszott a zenekarral. A vokalisták Gulyás Erika és Faith Ildikó lesznek, valamint még egy zongorista, Pityó Gábor is zenél a színpadon.

A Neoton Família története évtizedekre nyúlik vissza. Az alapítók Pásztor László és Galácz Lajos a hatvanas évek közepén, a KÖZGÁZ-on hozták össze a zenekart. Az igazi siker 1979-ben, a Napraforgó című  lemezzel adatott meg a zenekarnak. Attól kezdve a vokális popzenét játszó csapat sikert sikerre halmozott.

Japánban tíz évig voltak jelen, számos aranylemezt tudhattak ott maguknak, a világ második legnagyobb lemezpiacán. Spanyolországban a Santa Maria, Don Quijote a slágerlisták sztárja volt. 1983-ban Tokióban, a Yamaha Fesztiválon Nagydíjat kaptak Time Goes By című dalukért. Dál-Koreában 1986-tól több lemezük is megjelent és számos turnéjuk volt. Az 1988-as Olimpiai Játékok egyik kedvelt dalát Mándoki László és Csepregi Éva énekelte.

A Neoton Família Sztárjai ebben a formációban 2005 óta játszik együtt. A régi nagy csapatból a legtöbben együtt maradt.  Végvári Ádám, Csepregi Éva, Baracs János mellett Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid tizenöt éves kora óta dobol az együttessel. A zongoránál és a gitáron egy házaspár, Lukács Andi és Lukács Laci Játszik.

 


A Neoton örök, mert a dalokban ott van az egész élet!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek