Budapest 2016. Apr. 23. (21:00)

Night Fever – Nádor Dávid, Schwartz Dávid & Lelkes Reny + Funky Feeling Party


Night Fever – Nádor Dávid, Schwartz Dávid & Lelkes Reny + Funky Feeling Party

Night Fever – Nádor Dávid, Schwartz Dávid & Lelkes Reny A Pop Királyának, valamint a soul- és funkyzene legendás alakjainak legnagyobb slágerei egy észbontó koncertben.

A Night Fever, azaz az egészséges (szombat) esti partyláz mellékhatások nélküli védelmet nyújt. A könnyűzene történetének legfényesebb csillaga, Michael Jackson örökké megváltoztatta a show-biznisz világát, korszakalkotó munkásságával örökre bevéste nevét a zenetörténelem nagykönyvébe, csakúgy, mint példaképei, szakmai elődei vagy éppen méltán népszerű kortársai, a soul- és funkyzene legendás alakjai (James Brown, Ray Charles, Aretha Franklin, Whitney Houston, Etta James, Chaka Khan, Tina Turner és Stevie Wonder).

Őket idézi meg Nádor Dávid, akinek a hangszíne kísértetiesen hasonlít a Pop Királyáéra, a számos ikonikus előadó hangján hitelesen megszólalni képes Schwartz Dávid, valamint a szintén fekete hangú Lelkes Reny. Együtt ismert és közkedvelt dallamokkal, lábmozgató ritmusokkal szegélyezett útra invitálják a felhőtlen szórakozásra vágyókat.

A Bee Gees együttes egykori slágere, a Night Fever tökéletesen kifejezi azt az életérzést, azt a szabadságot, amit a minőségi tánczene kivált a hallgatóságból, főleg, ha szombat este szökik magasra a buliláz.

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Jegyárak:

Prémium: 2.900 Ft

Standard: 2.000 Ft

Foglalási információk: http://orfeum.hu/foglalas/#altalanos

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek