Budapest 2016. Apr. 04. (20:00)

Nyári Károly - Úgy szeretlek téged, Jubileumi koncert a Müpában


Nyári Károly - Úgy szeretlek téged, Jubileumi koncert a Müpában

NYÁRI KÁROLY
"ÚGY SZERETLEK TÉGED"
JUBILEUMI SZIMFONIKUS KONCERT A MÜPÁBAN


Nyári Károly megannyi teltházas koncertje után ebben az évben különleges 30 éves jubileumi koncertre készül 2016. április 4-én a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.


A művész kivételes pályafutásának csúcspontján műfaji határokat átlépve egy átfogó zenei válogatást nyújt a közönségnek. A gazdag zenei fantázia jegyében fogant koncerten a könnyűzene legnagyobb slágerei mellett, a legismertebb filmzenék, valamint az előadó saját közkedvelt dalai hangzanak el.


A nagyszabású koncert meghívott fellépő művészei Tokody Ilona Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő, érdemes és kiváló művész, Szekeres Adrien eMeRTon díjas énekesnő, Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők. A virtuóz zongorista a meghívott vendégeivel egyedülálló duetteket ad elő szimfonikus zenekar közreműködésével.

Nyári Károly jubileumi koncertje különleges és exkluzív produkciónak ígérkezik egy elsöprő zenei élmény keretében.


Meghívott fellépők:

Tokody Ilona
Szekeres Adrien
Nyári Aliz
Nyári Edit

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek