Budapest 2015. Oct. 04. (19:00)

Operetthajó - Zenehajó / Beszállás 19:45 órától


Operetthajó - Zenehajó / Beszállás 19:45 órától

OPERETTHAJÓ-ZENEHAJÓ „Zene, vacsora, sétahajózás, avagy kulturális időutazás Budapesten.”

Tisztelt Hölgyem / Uram!                                                         

Engedje meg, hogy megismertessük Önnel a több mint másfél évtizedes múltra visszatekintő OPERETTHAJÓ-ZENEHAJÓ programsorozat 2015. évben megújult szolgáltatásait, megújult menüsorát, árait, jegykategóriáit és jutalékrendszerét.                                                                                                                                                                                                                    

Az Operetthajó előadássorozat másfél évtizedes működése és több mint 2000 sikeres előadás  lebonyolítása óta megszokott módon idén is az Operaház kiváló énekes, hangszeres és táncművészeiből alakult Operetthajó Társulata nemzetközi műsorával gondoskodik Vendégeink magas színvonalú kulturális szórakoztatásáról. Műsorainkban egyedülálló módon, minden közönségigénynek egy programon belül eleget téve elhangzanak népszerű opera, operett részletek, olasz és spanyol dalok, musicalek (eredeti nyelvű előadásokban!) és bravúros hangszeres szólók, valamint látványos jelmezekben előadott magyar folklór, klasszikus, sztepp, flamenco és hastáncok, amellyel komplett, feledhetetlen élményt nyújtó összművészeti előadást kívánunk Vendégeinknek biztosítani. A műsort gyertyafényes, svédasztalos vacsorakínálatunk megújult étel és italkínálata mellett élvezhetik kedves Vendégeink, mialatt Budapest esti kivilágított panorámájában gyönyörködhetnek a sétahajóút alatt. Az est két szünetében angol, német, magyar nyelven művészettörténeti városnéző idegenvezetést szolgáltatunk, melyben Budapest épületeinek zenei és művészettörténeti érdekességeit mutatjuk be.

 

2015. április 3.-tól, október  végéig minden szerdán, pénteken és vasárnap 20 órától 22 óráig tartanak Operetthajó rendezvényeink

Beszállás az előadások napján 19:45 órától a Vigadó tér (Petőfi tér) 8/A kikötőben.

Normál kategória, műsorral:                                                                                                                                                                       A program ára: (műsorral, 2 órás sétahajózással, városnéző idegenvezetéssel):

Felnőtteknek 4.500 Ft/ fő

Gyermekeknek (12 éves kor alatt) 3.800 Ft/fő

Vacsorás, műsoros kategória:                                                                                                                                                                   A program ára (műsorral, svédasztalos vacsorával  , 2 órás városnéző idegenvezetéssel egybekötött sétahajózással, egy pohár pezsgővel):

Felnőtteknek 10.900 Ft/fő

Gyermekeknek (12 éves kor alatt)  7.500 Ft/fő

                                          

VIP vacsorás, műsoros kategória:                                                                                                                                                                                                                           A program ára (műsorral, svédasztalos étkezéssel,  2 órás sétahajózással, a szünetekben angol, német, magyar nyelvű városnéző idegenvezetéssel, egy pohár pezsgővel + 1 pohár borral, vagy üdítővel, a műsorhoz legközelebbi  VIP asztaloknál történő elhelyezéssel):

Felnőtteknek 13.500 Ft/fő

Gyermekeknek (12 éves kor alatt) 9.000 Ft/fő

 

Operetthajó – Zenehajó Menü 2015.

 Welcome drink:

  •  Egy pohár pezsgő

Saláták: 

  • Salátabárunk friss, leveles salátákat, idényzöldségeket, pikáns öntetvariációkat tartalmaz, vegyes kondimentekkel kiegészítve, melyekből vendégeink saját ízlésüknek megfelelően állíthatják össze a saját salátájukat. Ezen felül kész, kevert és különböző majonézes salátáinkból is választhatnak.

Hidegtálak:

• Magyaros vegyes bőségtál

• Finger food variációk

• Mediterrán citromfüves halterrin olivamozaikkal

Levesek:

• Nyírségi pikáns zöldségleves burgonya gombóccal, vagy

• Hideg szezonális gyümölcsleves friss mentával

Meleg főételek:

• Paprikás csirkecomb filé tejföllel, házi vajas, galuskával

• Burgundi zöldséges marharagu

• Töltött káposzta tejföllel, friss házi kenyérrel

Köretek, meleg vegetáriánus ételek:

• Fűszeres steakburgonya

• Roppanós idényzöldségek pirított fenyőmaggal

• Zöldfűszeres grillezett polenta parmezánforgáccsal

Desszertek, utóétkek:

• Szezonális gyümölcssaláta

• Somlói galuska csokoládészósszal és tejszínhabbal

• Szamócás mascarpone krém pirított mandulával

• Házi mini csokoládés képviselőfánk

• Válogatott hazai és nemzetközi sajtkülönlegességek olajos magvakkal és aszalt gyümölcsökkel

A VIP kategóriában + 1 pohár bort, vagy üdítőt  biztosítunk vendégeinknek.

A menüváltoztatás jogát fenntartjuk!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek