Budapest 2016. Jan. 02. (20:00)

Orosz Zoltán - "Páratlanok!"


Orosz Zoltán -

Páratlan élményre számíthatnak azok a szerencsések, akik Orosz Zoltán harmonikaművésszel és rangos zenésztársaival ünnepelhetik együtt az újévet, a világjáró harmonikaművész India, Szingapúr és Szibéria után, végre itthon örvendezteti meg a rajongókat, egy fergeteges újévi örömkoncerttel.

Az élmény garantáltan páratlan, bár a fellépők száma páros: a nyolc nemzetközileg ismert és elismert előadóművész egy egészen különleges, új műsorral készül az estére.

 

Fellépő művészek:

Orosz Zoltán - Artisjus- és eMeRTon-díjas harmonikaművész

Borbély Mihály – Kossuth- és Liszt-díjas előadóművész

Ferenczi György - Artisjus- és eMeRTon-díjas szájharmonika-művész

Horváth Kornél - Kossuth-díjas ütőhangszerművész

Illényi Katica - Liszt Ferenc-díjas hegedűművész

Lattmann Béla - Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett basszusgitár-művész

Nikola Parov – Fonogram-díjas művész, a Népművészet Ifjú Mestere címmel kitüntetett előadóművész

Tompos Kátya - Jászai Mari-díjas színművész

 

Francia sanzon, orosz cigánydal, argentin tangó, a Balkán páratlan ritmikai világa, világzene, jazz, filmzene és magyar népdal – megannyi zenei stílus egy koncerten, a magyar zenei élet kiemelkedő előadóinak fergeteges előadásában!

A koncert ebben a formában még soha nem került bemutatásra, így igazi premierről beszélhetünk, melynek egyediségét az is fokozza, hogy e különleges zenei stílusok alapvetően duó formációk előadásában hangzanak el: a végig színpadon lévő harmonikaművész mellé mindig egy új partner érkezik, így az egyik legintimebb, legdinamikusabb s egyben legnehezebb előadói formában csodálhatjuk meg e páratlan művészek tehetségét.

Természetesen a végén a közös produkciók sem maradnak el, a tüzes ritmusok, a gyönyörű dallamok és a nyolc művész szenvedélyes előadásmódja igazi energiabombaként bizonyára mindenkit feltölt majd a következő 363 napra, így a koncertélménnyel Karácsony után már az új év második napján is ismét megajándékozva érezhetjük magunkat!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek