Budapest 2016. Feb. 05. (21:00)

Pop Story + Funky Feeling Party (Biga, Nika + DJ Suri Imi)


Pop Story + Funky Feeling Party (Biga, Nika + DJ Suri Imi)

Pop Story + Funyk Feeling Party (Halloween Edition) Izgalmas, táncos, vérpezsdítő poptörténeti utazás (a pop/rock, az r&b és a soul gyöngyszemei, saját dalok) Heincz Gábor Bigával és Veres Mónika Nikával, amit DJ Suri Imre Funky Feeling Party-ja követ.

Izgalmas, táncos, vérpezsdítő poptörténeti utazás Heincz Gábor Bigával és Veres Mónika Nikával.

Terítékre kerülnek a pop/rock, az r&b és a soul gyöngyszemei, a két előadó rádiókból jól ismert, saját dalai, valamint a Sztárban Sztárban megformált karaktereik (Adele, Aretha Franklin, Michael Jackson, Bruno Mars, Queen).

Valódi bulizene a javából két kiváló előadóművésszel, első osztályú zenészekkel, na, meg persze, a megmásíthatatlan Orfeum-hangulattal.                      

A koncert után DJ Suri Imre pörgeti a fekete lemezeket: elsősorban az 1970/80-as évek soul-funk csemegéi közül válogat.

Ezen a „rémesen” jó estén a mai ismert dalok mellett megidézzük a popikonok szellemeit. Bár Michael Jackson és Freddie Mercury már nincsenek az élők között, mégis halhatatlanok, ismert slágereik közül a koncerten is elhangzik egy-egy.

Az élőzene után halálosan jó Funky Feeling Party vár az est résztvevőire.

Azon leleményes vendégeink pedig, akik egykori ismert fellépők bőrébe bújnak erre az estére, ajándék varázsitalt kapnak.

A zenekar:

Ének: Heincz Gábor Biga & Veres Mónika Nika

Billentyűs hangszerek: Gyöngyösi Gábor

Basszusgitár: Baranyi Gergő

Dobok: Balogh Lacika

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Zárás 3 órakor

Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy előre megváltott jegyek esetében az adott asztalhoz szóló foglalást a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja után maximum 30 percig tudjuk garantálni. A meghirdetett kezdési időpont előtt jelzett késés esetén, természetesen érkezésig biztosítjuk a lefoglalt helyeket.

Az előre nem megváltott jegyeknél az asztalfoglalást kizárólag a rendezvény meghirdetett kezdési időpontja előtt legalább 30 perccel történő érkezés esetében tudjuk biztosítani.                               

Érkezéskor a regisztráció, valamint az őrzött ruhatár használata kötelező.

Az egy adott rendezvényre szóló jegy megváltásával, valamint az azon történő részvétellel minden vendég tudomásul veszi a helyszínen kifüggesztett, illetve az Orfeum online-felületein közzétett szabályokat (házirend), s azok betartását magára nézve kötelezőnek tartja.

A törvényi szabályozás értelmében, a rendezvényhelyszínre megállapított maximális vendéglétszámon felül érkező személyeket – előre megváltott jegyük ellenére – sem áll módunkban beengedni. Ezért is kérjük a pontos érkezést!

Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek