Budapest 2016. Nov. 19. (19:00)

Puszi nincs - Kormos Anett önálló estje - BEMUTATÓ!


Puszi nincs - Kormos Anett önálló estje - BEMUTATÓ!

Kormos Anett önálló estje

Kormos Anett sokáig elutasította az önálló est gondolatát. Főleg, mert már minden férfi kollégájának van ilyen. És egészen megszokta, hogy ami a férfiaknak van, az neki nincs. A mostanra megérlelődött önálló est gondolata természetesen nem lázadás e megszokott állapot ellen. Sokkal inkább egy szimpla feltételezés, hogy van, akit érdekel mit gondol Anett a nőről, a férfiről, a gyerekről, a családról, a munkáról, a sportról, a világról…valamint, hogy mit gondol arról, hogy a férfiak mit gondolnak ezekről. Amiről biztosan nem lesz szó, az a disznóvágás, a prosztatavizsgálat, a hüvelygomba és a nehéz napok. Ezeken kívül szinte bármi szóba jöhet.

Hogy jó ötlet-e olyan címet adni egy estnek, ami azt hangsúlyozza, mi nincs, egy olyan helyett, ami inkább azt reklámozná, mi van, arról Anett így nyilatkozott:

“-Nem.”

A Puszi nincs személyes hangvételű, témaválasztásában is személyes este, átszőve iróniával, öniróniával az előadótól megszokott fanyar, a közhelyekhez szokott fül számára  sokszor talán szokatlan elbeszélésmóddal.

Feministák és hímsoviniszták kizárólag együtt jöjjenek. A gyerekek pedig maradjanak otthon. A prűdek is. Meg a sznobok. És a hülyék meg a nagyothallók. Meg azok is, akik utálják Kormos Anettet, és azt tervezik, hogy az előadás után kiverik a fogait. A többiek jöhetnek nyugodtan. Jó…talán nem annyira nyugodtan.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek