Budapest 2016. May. 14. (20:00)

Révész Sándor - Závodi János - Piramis évek - ráadás koncert


Révész Sándor - Závodi János - Piramis évek - ráadás koncert

Örömteli eseménynek néz elébe a Piramis együttes rajongótábora.

Tavasszal újra együtt áll színpadra a legendás zenekar egykori énekese és szólógitárosa, s néhány dal erejéig újra az eredeti hangon csendül fel az ének.

Az öt budapesti és vidéki helyszínre tervezett turné hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg. Az új felállásban a két sztár-zenészt RS "rock and roll közlegényein" kívül egy kéttagú ritmus-szekció egészíti ki.

A Piramis a 70-es évek második felének, 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rock zenekara volt, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse. A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség lehet minden zenebarát számára. Mert a múlt és a régi lázak megidézésén túl világszínvonalú mai zenét ígér a koncertsorozat, amire bőven elég garanciát jelent a formáció össz szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása. 

A Piramis-évek címen futó turné budapesti koncertjének ráadás bulija május 14-én lesz a Barba Negra Music Clubban!

A Barba Negra vezetősége úgy döntött, hogy szigorúbb szabályokat léptett életbe a biztonságos szórakozás érdekében: minden programunknál külső zónás beléptetést vezetünk be. Akinél szúró-, vágóeszközt találunk, nem áll módunkban beengedni a területre. Véleményünk szerint, aki szórakozni szeretne, annál ne legyen ilyen eszköz! Ha lehetséges, ne hozzatok magatokkal nagyobb táskát, hátizsákot! A beléptetésnél a biztonsági személyzet a csomagok teljes tartalmát ki fogják pakoltatni -személyes jellegű dolgoktól függetlenül! Ez esetben a beléptetési idő tetemesen meg fog nőni. Ittas személyt és/vagy agresszív magatartást mutató vendéget nem áll módunkben a helyszínre beengedni, illetve az így viselkedőket a kultúráltan szórakozni vágyók kényelmének érdekében a területről haladéktalanul eltávolítjuk!

Megértéseteket köszönjük.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek