jksz
Budapest 2017. aug. 12. - 2017. aug. 13

RNR666 Nemzetközi Béke és Barátság Est


RNR666 Nemzetközi Béke és Barátság Est

A ROUND EYE, a legendás Stooges szaxofonosának utolsó bandája Magyarországon! Meglepő módon Shanghaiból, ahol kétszer is az év zenekarának választották őket. Zenéjük annyira eklektikus és szórakoztató, akár Mike Patton zenekara, a Mr. Bungle, csak vitathatatlanul punk. A csapat tagjai ott élő amerikai zenészek, meg egy olasz muzsikus. 

A ROUND EYE története 2010-ben kezdődött, mikor Chachy az amerikai álmot kínaira cserélte, és egy nagy ugrással Floridából Shanghaiba termett, ahol megalakította kínai zenekarát. Amerikai zenekara a Libyan Hit Squad sem volt egyszerű eset, bár az is vitán felül punk volt, de olyan hatásokkal, mint a jazz dobos Buddy Rich, a free jazz alapvetés Ornette Coleman, vagy a hard rock Blue Öyster Cult. A ROUND EYE erre rátesz még két lapáttal, amiből valami elképesztő hc punk jazz ska rock and roll doo wop blues surf bolondéria kerekedik ki. 

Első albumuk készítése idején csatlakozott hozzájuk a Stooges szaxofonosa, Steve Mackay, aki velük csinálta élete utolsó turnéját és lemezét, aminek megjelenése után négy hónappal elhunyt, de játéka még az idén megjelent második ROUND EYE albumon is hallható. 

A zenekar Augusztus 12-én szombaton lép fel Budapesten a Gólyában az RNR666 Nemzetközi Béke és Barátság Esten két magyar csapat, a CHICAGO BULLS és a PISS CRYSTALS társaságában. Előbbi egy ironikus sax'n'trash banda Pécsről, mely néha a Bizottságot is az eszembe juttatja, utóbbi meg jó zajos, kicsit pszichedelikus, és nagyon alternatív rockot játszik.   

 A belépés díjtalan, az adományokat megköszönjük.

 

További ROUND EYE koncertek: augusztus 13. Szeged - Jazz Kocsma. 14. Nagyvárad - Moszkva Kávézó. 15. Kolozsvár - La Tevi. 16. Szekszárd - La Palm Beach. 17. Győr - valahol.

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén dupláz a magyar Oktoberfest, ráadásul fellép a Saragossa Band!

Idén dupláz a magyar Oktoberfest, ráadásul fellép a...

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén ötödik alkalommal látogat el Budapestre, valamint első alkalommal Szombathelyen is lesz gigasörfeszt.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez lesz a Linkin Park búcsúkoncertje? Chester Bennington-emlékest rengeteg sztárfellépővel

Összefog a zenészvilág: rengeteg zenészbarát lép fel a talán utolsó Linkin Park koncerten októberben

Shock in Rio: Megtámadták a Pet Shop Boys tagját Rio de Janeiróban

Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán - tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
Új koncert helyszínek
Új koncertek