Budapest 2016. Aug. 17. (19:00)

Rock the City!


Rock the City!

Rock the City! -Kutless, Christafari, Altarive

Akvárium Klub, 2016. augusztus 17. 19 óra

Az Ez az a nap! bemutatja

Első alkalommal érkezik hazánkba, az 1999-ben alapított, több mint 3 millió eladott lemezzel ez Egyesült Államok egyik legsikeresebb keresztény rock zenekara a Kutless. A legújabb, 2015-ben megjelent albumuk a Surrender az amerikai Billboard lista 13. helyén landolt ami egy egy keresztény zenekar számára hatalmas áttörés és fantasztikus lehetőség arra hogy a remény üzenetét közvetítsék és vigyék a világba a zenéjükön keresztül. A legendás zenekar eddig 12 albumot adott ki és 8 Dove Award jelöléssel is büszkélkedhet.

 

Augusztus 17-én hazánkba látogat világ leghíresebb és legelismertebb keresztény reggae zenekara is! A 1990-ben alakult Christafari 21 studióalbummal gazdagította a keresztény zenei világot. Legfrissebb albumuk az Anthems a Billboard Reeage kategóriájában az elsö helyet szerezte meg. A nagyon vidám és laza hangzásvilág egy pozítív és boldog életérzést közvetít. Ezt képviselve érkeznek hozzánk egyenesen Californiából. Egy igazán remek hangulatú koncertre készülhetünk.

 

Ezen az estén néhány dal erejéig találkozhatunk az ALTARIVE zenekarral is. Az együttes - amely 2014 végén alakult - szeretné világnézetét, meglátásait, kérdéseit és a Teremtőbe vetett hitét, emellett zeneszeretét és dinamizmusát az általuk képviselt zenei stílusban kifejezni.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek