Budapest 2017. Jan. 18. (21:00)

Rolling Stones Project - Tim Ries és a Balázs Elemér Group


Rolling Stones Project - Tim Ries és a Balázs Elemér Group

Rolling Stones másképp. Januári programjai között ismét különleges előadással készül az Orfeum.

Tim Ries világhírű szaxofonos, a legendás Rolling Stones együttes koncertjeinek állandó fellépője, a Rolling Stones Band tagja látogat el hozzánk. Közel 10 éve zenél együtt azzal a Balázs Elemér Grouppal, akik több sikeres koncertet adtak már az Orfeumban akár Malek Andreával, vagy épp Szulák Andreával. Legutóbb az Amerikai Nagykövetség Orfeumban megtartott rendezvényét színesítették előadásukkal.

Tim Ries és a Balázs Elemér Group több sikeres koncert után egy teljesen új műsorral lépnek az Orfeum színpadára. Rolling Stones dalokat fognak jazz felütéssel játszani. Igazi kuriózumra számíthatnak azok, akik ellátogatnak erre az estre, hiszen a legendás Rolling Stones dalok sokak számára még sosem voltak hallhatók ilyen formában.

Kihagyhatatlan egyedi alkalom, hogy a világ legkülönfélébb városainak legmenőbb klubjai, mint pl. a New York-i Blue Note után az Orfeumban lép fel ez a formáció.

A zenekar tagjai:
Komjáti Áron gitár,
Balázs Elemér dob,
Balázs József billentyű,
Lakatos Pecek Krisztián nagybőgő.

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek