Budapest 2015. May. 19. (20:00)

ROXETTE - 30 ÉVES JUBILEUMI Koncert


ROXETTE - 30 ÉVES JUBILEUMI Koncert

30 ÉVES JUBILEUMI TURNÉN A ROXETTE 2015-BEN!
 
A zenekar jelenleg Oroszországban, a Balti államokban és Finnországban koncertezik teltházas aréna turnéjukkal, majd rövid szünet után 2015 februárjában folytatják  útjukat Ausztráliában és Új-Zélandon.

A jövő évi turnénak Európa is része lesz, és a milánói premier után pár nappal, május 19-én Budapesten is fellép a Roxette! 

Jegyek már kaphatók!
 
Csodálatos visszatérni a nemzetközi porondra. A közönségtől kapott napi visszajelzések bámulatosak és alig várjuk, hogy ismét találkozhassunk a rajongóinkkal.  Boldoggá tesz minket, hogy láthatjuk őket majd egész Európában! - nyilatkozták az együttes tagjai. 

Már 25 éve annak, hogy a Roxette bemutatkozó kislemeze, a The Look első helyre került az amerikai slágerlistán 1989-ben. Ezt olyan listavezető felvételek követték, mint a Listen To Your Heart, az It Must Have Been Love és a Joyride, amelyek nem csupán megalapozták a Roxette karrierjét, de koruk egyik legsikeresebb előadóivá is tették a zenekart. 
 
A Roxette több mint 75 millió albumot adott el  - és ez a szám minden egyes nappal csak növekszik. A duó szédületes mennyiségű slágereivel a 80-as évek végétől a 2000-es évek elejéig felforgatta a listákat. 
 
8 éves kényszerszünetüket követően - ami alatt Marie Fredriksson a rákkal küzdött - 2011-ben visszatértek Per Gessle-lel. Charm School című albumuk, valamint a She's Got Nothing On (But The Radio) kislemezük pedig ismét felkerült a slágerlisták élbolyába. Koncertsorozatuk kétszer megkerülte a földet, 153 koncerten összesen 1.5 millió ember előtt játszottak. 
 
A Roxette idén októberben vadonatúj turnéba kezdett, amihez most további  helyszíneket adtak. Az európai rész Milánóban kezdődik majd és 30 fellépést foglal magában. A turné egészen a csapat 30 éves fennállásának jubileumáig fog tartani 2016-ban, ezért a koncertkörutat The XXX - Anniversary Tour névre keresztelték.

További info:
www.roxette.se

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek