Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Fenyő Miklós koncert

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
14023Koncert
3211Előadó
1447Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Mindössze  59 zeneszám –...
Mindössze 59 zeneszám –... Először haladta meg egyetlen hét leforgása alatt az 500 milliót az online zenehallgatások (streaming) száma Nagy-Britanniában.
Emeli Sandé a csillagokat is...
Emeli Sandé a csillagokat is... Az idei VeszprémFest kétségtelenül legnagyobb húzása a brit származású díva, Emeli Sandé meghívása volt, amire jómagam is azonnal felkaptam a fejem. Már a bejelentéskor tudtam, nekem július 18-án minden körülmények közt a Veszprémi Arénában kell lennem! De nem olyan formában, ahogy azt a lakájos filmből megszokhattuk.
A svéd metál szelleme kísért...
A svéd metál szelleme kísért... A Ghost (vagy ahogy az Egyesült Államokban ismerik: Ghost B.C.) egy 2008-ban alakult svéd heavy metál csapat. Harmadik stúdióalbumuk, a Meliora augusztus 21-én jelenik meg, amit egy világkörüli turné követ az Egyesült Államokban kezdve, majd Európában folytatva, benne a november 22-i első budapesti show-jukkal a Barba Negra Klubban.
Táncolsz és évezed! Szerdán...
Táncolsz és évezed! Szerdán... Az egyik Color-buli elmaradt, a másikról mi maradtunk le, úgyhogy kiéhezve várjuk a szerdai koncertet. Majdnem waterfront. Vagy egészen az...
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Ghost
Ghost1 Koncert
Beck Zoli
Beck Zoli1 Koncert
 
Új koncert helyszínek
 
ELLÁTÓház
ELLÁTÓház1 Koncert
Bánhorváti
Bánhorváti1 Koncert
Tiszakeszi
Tiszakeszi2 Koncert