Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
18675Koncert
3395Előadó
1618Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Azt a csetlő-botló szőke lányt...
Azt a csetlő-botló szőke lányt... Amint arról már beszámoltunk, megjelent egy könyv, amelyben a rendszerváltozás előtti zenei élet nagyjaival készített interjúkat adják közre. A beszélgetések a CSTP keretén belül készültek, de ennél több interjú is olvasható a program honlapján: ezúttal a Csepregi Évával készült beszélgetésből idézünk.
Hároméves kortól fogadja a...
Hároméves kortól fogadja a... Több éves tervezés után szeptember végén nyílik meg az Öröm a Zene Iskola Budapesten. A rendhagyó, élményalapú oktatást kínáló intézménybe azokat a kezdőket, újrakezdőket és haladókat várják, akik az ország kiváló könnyűzenei előadóitól szeretnének gitár-, basszusgitár-, dob-, billentyűs, fafúvós és énekórákat...
Milyen hosszú lehetett a külföldi...
Milyen hosszú lehetett a külföldi... A Hangok és ütemek – tíz életút zenével című kötetben kutatási céllal készült beszélgetések szerkesztett változatát rendezték sajtó alá a szerzők: Csatári Bence, Jávorszky Béla Szilárd, Papp Máté és Rozsonits Tamás.
Ingyenes AkkezdetPhiai koncert a...
Ingyenes AkkezdetPhiai koncert a... Ingyenes Akkezdet Phiai koncerttel és egy Saiid slam premierrel nyitja meg kapuit a Vodafone ProjektPlacc szeptember 5-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazásKoncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Dodeskaden
Dodeskaden1 Koncert
Gyuris Rita
Gyuris Rita1 Koncert
Zolyomi Anna
Zolyomi Anna1 Koncert
Imprinting
Imprinting1 Koncert
 
Új koncert helyszínek