Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Hoppá!

Az tény, hogy nálunk találod a legtöbb koncertet, előadót és koncert helyszínt, azonban most amit keresel, sajnos már nem lelhető fel nálunk. Esetleg ellenőrizd, hogy jó linket kaptál-e, vagy használd a fenti keresőt!

A hiba okai lehetnek

  • A link már lejárt eseményt tartalmaz
  • A tartalmat töröltük
  • A tartalmat más néven találhatod meg
12818Koncert
3002Előadó
1428Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Quimby és mások a Monostori...
Quimby és mások a Monostori... A jövő hétvégén kezdődik Komárom és Révkomárom közös fesztiválja, melyen többek között fellép a Quimby, a Ghymes, Charlie, Gerendás Péter és az egy hetes programsorozat ideje alatt ünnepli 25 éves fennállását a Mediawave Fesztivál a Monostori Erődben.
Koncertbeszámoló a Barba...
Koncertbeszámoló a Barba... a persze nem töretlenül, de erről a későbbiekben. Úgy tűnik, idén is a jubileumok évét éljük, Hobo ugye a 70-et töltötte februárban, alig egy hónapra rá meg annak volt 25 éve, hogy a Sex Action először lépett színpadra nyilvánosan a Fekete Lyuk 2. éves születésnapi buliján, a Yuk fölött elhelyezkedő Ganz Mávag Vörösmarty...
Karizmatikus frontemberek...
Karizmatikus frontemberek... Csütörtök estém három kedvenc zenekarom társaságában töltöttem az Akvárium kistermében, ahol a nagy visszatérő - igaz, csak néhány buli erejéig - Nyers, a nemrég akaratlanul is botrányba keveredő Óriás, valamint az egyre népszerűbb újonc Muriel lépett színpadra.
Amikor az ukrán meg a német dj...
Amikor az ukrán meg a német dj... Mi történik, ha az eszelős tekintetű német és a kegyetlen és kompromisszummentes drum and bass új felfedezettje összebarátkozik? Segítünk: Goldberg Variations.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek