Pomáz 2016. Jul. 21. (19:00)

Sir John Lawes School Kórusának és Zenekarának ingyenes koncertje


Sir John Lawes School Kórusának és Zenekarának ingyenes koncertje

Zenekar

A Sir John Lawes zenekar egy nagy múltú együttes az iskolán belül. Az utóbbi években a tagok száma folyamatosan bővült, mára elérte az 50 főt. 12 és 18 év közötti tanulókból áll, akik széles repertoárjában ugyanúgy szerepelnek könnyű filmzenék, mint klasszikusok. A zenekarnak nagyon sok fellépése van az iskolán belül, szerepelni szoktak az ünnepségeken, koncerteken és a helyiek számára rendezett eseményeken is. Vezetőjük Jonathan Walton.

Jazz Zenekar

A Jazz Zenekar szintén népszerű a Sir John Lawes iskolában. Pillanatnyilag két Jazz Zenekar van, akik próbákat szoktak tartani és számos eseményen szoktak fellépni egész évben: Jazz esteken, közösségi jótékonysági eseményeken és helyi díjátadó ceremóniákon. A fő csoport repertoárját leginkább olyan zenék alkotják, melyeket a vezetőjük, Bob Power külön rájuk szabottan alkotott meg.

Kórus

A kórus egy különleges formáció, ami csak az idei magyarországi utazás miatt lett létrehozva. A csoportot a Sir John Lawes iskola négy kórusának énekeseiből válogatták össze, akik rendszeresen szerepelnek koncerteken egész évben a lakóhelyükön Harpendenben és más városokban is. Az egyik ilyen kórus, a Chamber kórus tagjai épp most nyerték meg a legjobb középiskolai vokál együttesnek járó díjat a St. Albans Fiatal Zenész Versenyen, amit a St Albans Katedrálisban rendeztek meg. A kórust Elizabeth Hastings-Clarke és Lyndsay Gillot vezeti.

 Program:

Koncert Zenekar
Hawaii five betétdala
A Karib-tenger kalózai főcímdala
Pharell Williams – Happy (Gru 2 betétdala)
Ray Charles és Stevie Wonder dalok
Válogatás a Chicago c. musicalből
Star Wars főcímdala
Marvin Hamlisch - Nobody Does it Better
Válogatás a Hajlakk c. musicalből
Jazz Zenekar
Fatback Blues
A Jazz rendőrség
Szörny Egyetem c. animációs film betétdala
Feeling Good
Kórus
Rhythm of Life
Fields of Gold
Sister Act Medley
Saxofon Együttes
A Foggy Day
Party
I Wish I knew how it feels to be Free

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek