Budapest 2017. Feb. 28. (21:00)

Syrius Legacy


Syrius Legacy

A Syrius Legacy zenekar 2014-ben alakult a legendás magyar szaxofonos, Ráduly Mihály hetvenedik születésnapja alkalmából. 

Az eredetileg egy koncertre összeálló csapat azóta már túl van egy országos turnén és sikereivel a 2016-os évben is bizonyította, hogy a Syrius hatása a mai napig él. A Syrius Legacy első CD-je 2015-ben látott napvilágot, s Syrus 1971-ben megjelent, s szinte azonnal kultikussá vált Devil´s Masquerade albumának újrahangszerelt dalait tartalmazta. A csapat több sikeres koncertturnét is lebonyolított az anyaggal, mindenütt osztatlan sikert aratva. Mostani Opus-beli koncertjük első részében erről a Devil's Masquerade - Reloaded címen megjelent albumról játszanak majd, míg a második részben a március végén felvételre kerülő második lemezük, a Shattered Dreams Suite témái csendülnek fel saját hangszerelésükben.

Vidákovich Izsák - tenorszaxofon, fuvola
Ludányi Tamás
 - alt- és szopránszaxofon, EWI
Tempfli Erik - billentyűs hangszerek
Fonay Tibor - basszusgitár
Benkó Ákos - dob, ének

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. 
Tel: (+36 1) 216 7894

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek