Budapest 2014. Sep. 07. (20:00)

Szűcs Gabi: Swinging Amy koncert


Szűcs Gabi: Swinging Amy koncert

Swinging Amy

koncert

Amy Winehouse dalai swinges feldolgozásban

2014. szeptember 7. vasárnap 20:00

Városmajori Szabadtéri Színpad

Szűcs Gabit és zenekarát az igényes zenehallgatók már régóta jól ismerik, a legendás Cotton Club Singers alapítójaként a swing szerelmeseinek kedvence. Hazai és nemzetközi fesztiválok állandó szereplőjeként szólóban is évek óta meghatározó egyénisége a zenei életnek.

Tavaly év végén jelent meg első önálló albuma, a Swinging Amy, amelyen arra vállalkozik, hogy a legendás brit soul énekesnő, Amy Winehouse legismertebb dalait swing átiratban szólaltassa meg. Amy Winehouse jazz énekesnőként is rendkívüli hatású volt. Ez a műsor a mindkét zenei világ szerelmeseit megragadja.

Amy dalai swinges feldolgozásban új értelmet nyernek és új színekkel gazdagodnak. A dalok feldolgozásátKuzbelt Péter szaxofonos, a Showder Band vezetője készítette, ami garancia az újszerű, ötletes megszólalásra. Szórakoztató, szívbe markoló, a jazz és a swing legszebb hagyományait vegyítő zenei csemege a Rehab-en át a Valerie-ig. Minden, amit Amy-től szeretünk.

A koncerten Szűcs Gabi egykori társai is a színpadra állnak: Kozma Orsi, László Boldizsár és Fehér Gábor öt év után először áll együtt egy színpadon, hogy a Cotton Club Singers a tőle megszokott felállásban és színvonalon csatlakozzon az Amy előtti tisztelgésben.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek