Budapest 2014. Jun. 05. (20:00)

TERESKOVA és ÜLLŐI ÚTI FUCK +25


TERESKOVA és ÜLLŐI ÚTI FUCK +25

TERESKOVA ÉS ÜLLŐI ÚTI FUCK 25+
A38, 2014.június 5.

Tegyük szívünkre (vagy bárki más szívére) a kezünk és valljuk meg őszinte, nagy bociszemekkel: melyikünk ne idézte volna - egyszer vagy többször – szép, kora nyáréjszakán, nagy vizek partján az Üllői Úti Fuck valamely örökbecsűjét szíve választottjának, legyen az illető növény, állat, netán emberállat éppen?
Márpedig június 5-én kiváló alkalom kínálkozik végigvenni újra a szép szavakat, elvégre huszonötödik szülinapján a hajó gyomrát forgatja fel Szántó Faszi és a beat-től a punk-ig a tajga mindahány zenei stílusában otthonosan mozgó válogatott zenészkülönítménye. A neves alkalom kapcsán az előjátékról a modernkori trubadúr legfőbb múzsái, a Nők gondoskodnak majd: előbb a hosszú évek óta tetszhalász, akarom mondani cethalott állapotban leledző Tereskova, majd a kérdéseket is válaszokkal helyettesítő – s amúgy Szántó másik zenekaraként funkcionáló - TV Manci. A hormongazdag felvezetést követően pedig a húrokba csap a gitárszólóktól vissza sosem rettenő frontember és – az elmúlt é cvekben némileg megfiatalodott – csapata, hogy áttekintse az elmúlt negyedszázad egyik (?) legbizarrabb slágerkollekcióját, a Bocikámtól a Nyugat-Ázsián és az Esküvőn át a Pesti lányokig. Sztárságos vendég a Pál Utcai Fiúkból Leskovics Gábor „Lecsó”. Éljen, éljen, hurrá!

Ötvenezer ember? Százezer ember? Nekik meg sem kottyan! Előre hát, jóemberek, mert fogytán a feles és a nő! No meg a hely, hátsó lépcsőn innen, és túl.

Zenekar weboldala: http://ulloiutifuck.hu/
Facebook oldala: https://www.facebook.com/Ulloiutifak?fref=ts
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/784681358222635/?fref=ts

http://www.a38.hu/hu/program/ulloi-uti-fuck-tv-manci-hu


Időpont: 2014. jűnius 5. kezdés: 20 óra
Program: Tereskova, Üllői Úti Fuck (sztárvendég: Leskovics Gábor „Lecsó”, , TV Manci
Helyszín: A38

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek