Budapest 2016. Aug. 06. (20:00)

The Joystix - Asphalt Horseman A38 hajó terasz


The Joystix - Asphalt Horseman A38 hajó terasz

Augusztus 6-án szombaton, az A38 Hajón két ütős zenekar hív a közös bulijára, ezen az estén különös tekintettel a rock’n’roll kedvelőire. Míg a The Joystix a stílust a punk-rock, addig az Asphalt Horsemen a southern rock felől közelíti meg. A The Joystix-re leginkább olyan zenekarok voltak nagy hatással, mint az Iggy and The Stooges, Ramones, New York Dolls, valamint a skandináv rock’n’roll vonal meghatározó zenekarai, a Backyard Babies, Danko Jones, Gluecifer, vagy éppen a Hellacopters. Augusztus végen jelenik meg a trió új anyaga, amely ezúttal egy split lemez lesz. A korong a tavalyi önálló albumhoz, a Punchlinehoz hasonlóan a párizsi székhelyű Shotgun generation records gondozásában készül. Ezen a z úgy nevezett osztott lemezen a francia High-School motherfuckers zenekarral feleznek a srácok, akikkel többször turnézott már a csapat az elmúlt 10 évben. A nem mindennapi felvételről pedig már hallható a rádióban is az egyik szám, amihez egy szöveges klip is készült:

https://youtu.be/L3wP969zTtI

A másik csapat, a gödöllői Asphalt Horsemen eleinte kizárólag örömzenélésnek indult, még 2010-ben. A tagok meglévő zenekaraik mellett, saját maguk szórakoztatására jártak össze, és néhány Lynyrd Skynyrd-, Black Stone Cherry- és Pride & Glory-feldolgozás után kezdtek csak saját dalokat írni. Klasszikus southern rock az Asphalt Horsemen zenéje, amit már első saját szerzemények, a Grip in Hand és a Runman is kiválóan tükröztek.

A buliról bővebb információ:
https://www.facebook.com/events/1763538727211322/

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek