Budapest 2016. Jan. 29. (21:00)

Uptown Funk – Bebe, Pély Barna & DJ Gem-B


Uptown Funk – Bebe, Pély Barna & DJ Gem-B

Uptown Funk – Bebe, Pély Barna + Classic Disco Night – DJ Gem-B A hazai funky nagyágyúi egy színpadon: egy hamisítatlan funkybuli a legnagyobbaktól a legnagyobbakról (James Brown, Jamiroquai, Bruno Mars, Stevie Wonder).

Napjaink egyik legnépszerűbb, s egyben a party címadó dala, Mark Ronson & Bruno Mars Uptown Funk című slágere mellett olyan nagyszerű előadóktól is válogat Bebe, Pély Barna és a négytagú zenekar, mint James Brown, a Jamiroquai vagy Stevie Wonder.

Kit ne pörgetne fel az I Got You (I Feel Good), a Superstition, a Disco Inferno vagy a Play That Funky Music? S mindezt élőzenével!

Egy hamisítatlan funkybuli a legnagyobbaktól a legnagyobbakról.

A mélyre hatoló és egyben táncra perdítő élőzene a fergeteges ritmusok ösvényén, folyamatosan megy át az 1970-es, az 1980-as és az 1990-es évek legütősebb dallamfülbemászóit szolgáltató buliba DJ Gem-B-vel.

Kapunyitás 20 órakor

Programkezdés 21 órakor

Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Zárás 3 órakor

Jegyárak:

Prémium: 3.800 Ft

Standard: 2.800 Ft

Foglalási információk: http://orfeum.hu/foglalas/#altalanos

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek