Budapest 2017. Nov. 24. - 2017. Nov. 26

WE WILL ROCK YOU - QUEEN - BEN ELTON MUSICAL


WE WILL ROCK YOU - QUEEN - BEN ELTON MUSICAL

A musicaltörténelem legnagyobb sikerei között emlegetik a Queen dalokból készült We Will Rock You musicalt. Az előadást 17 országban mutatták be hatalmas sikerrel. Eddig 16 millió néző látta szerte a világon. Az előadást mos új díszlettel és jelmezekkel, koreográfiával és rendezéssel látható magyar nyelven, Budapesten a BOK Csarnokban.

Simon Edit producer a előadás rendezésre Cornelius Baltus-t kérte fel, aki Vámpírok bálja és a Sakk (Chess) musical rendezésével vált ismerté Magyarországon. Díszlet és jemeztervező Erkel László Kentaur akinek a Vámpírok bálja csodálatos díszlet és jelmezterveit is köszönhetjük, világítástervező: Madarász János Madár, koreográfus Túri Lajos Péter, zenei vezető Köteles Géza, művészeti vezető Póka Balázs.

Az előadásban olyan jól ismert Queen slágerek hangzanak el, mint a RADIO GA-GA, SZERETNI VALAKIT (SOMEBODY TO LOVE), JÖJJ ÉS JÁTSSZ! (PLAY THE GAME), VARÁZSLAT EZ NEM MÁS (IT'S A KIND OF MAGIC), AZ EGÉSZ KELL (I WANT IT ALL), CSAK TE, NINCS MÁS (NO ONE BUT YOU), KI ÉLNE ÍGY ÖRÖKKÉ? (WHO WANTS TO LIVE FOREVER), HOGY HARAP FŰBE MÁS (ANOTHER ONE BITES THE DUST), BOHÉM RAPSZÓDIA (BOHEMIAN RHAPSODY) és természetesen az előadás címadó dala a WE WILL ROCK YOU!

A történet a távoli jövőben, a 24. század elején, a Planet Mall nevű bolygón játszódik, amelyet egykor Földnek hívtak. A globalizáció mindent behálóz. Az egész világot a GaGa konszern, a Globalsoft uralja, élén a kegyetlen Killer Queen-nel és segítőjével, a titkosrendőrség vezetőjével: Khashoggi parancsnokkal. Ez egy látszólag boldog, biztonságos GaGa világ, ahol a fiatalok ugyanazokat a filmeket nézik, ugyanolyan ruhákat hordanak, ugyanazokat a komputer generált-zenéket hallgatják, és ugyanazt gondolják. Ez egy agymosott világ. Az igazi élőzene kihalt, a hangszereket betiltották. Fiatalok egy csoportja fellázad a műanyag világ ellen, ők olyan egyéniségek, akik a gondolat szabadságát és az  igazi hangszerekkel játszott élő rockzenét akarják visszahozni. Az ellenállóknak kemény harcot kell vívniuk a kegyetlen hatalommal, míg megtalálják a „bajnokok hangszerét”, a felszabadító, szent elektromos gitárt...

A musical szereplői napjaink népszerű hazai és nemzetközi sztárjainak reinkarnációi.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek