2017. Aug. 25. - 2017. Aug. 27

XII. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál


XII. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál

Házak, udvarok, házigazdák
„Szentendrei házak, udvarok, kertek kapuit tárjuk szélesre ebben a három napban. Az itt lakó polgárok, művészek, üzlet- és galériatulajdonosok látják Önöket vendégül programmal, étellel, itallal, mintha csak vendégségbe jönnének. Megmutatjuk, hogyan élünk, mihez értünk. Elleshetik a hamisítatlan szentendreiség titkát. 33 helyszín 85 programja közül választhatnak. Legyenek a vendégeink!” Sólyomné Gyürk Dorottya Kulturális alpolgármester (Egyes programok belépődíjasak. Jegyek elővételben augusztustól válthatók.)

GastroArt keretében a szentendrei művészek alkotásai ihlette artisztikus desszerteket és ételeket 11 vendéglátó hely (éttermek, kávézók, cukrászdák) jeles képviselői készítik el, kimondottan erre a hétvégére.

Fő téri programok idejére újra színekben pompázik majd Szentendre Fő tere. Augusztus 26-án és 27-én este 21 órától különleges fényfestészeti kompozícióval és fantasztikus koncertekkel – LGT Emlékzenekar Karácsony Jánossal, Söndörgő Zenekar- várunk mindenkit.

Gasztronómiai különlegességekkel, koncertekkel, kirakodóvásárokkal, gyermekprogramokkal és cirkuszi mutatványosokkal találkozhat mindenki, aki a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztiválon kilátogat a Duna-korzón található Gasztro utcába. Az utcafesztivál három napja alatt alkalom nyílik arra, hogy közönség maga is együtt bolondozzon a művészekkel, akár csak úgy, hogy a felvonuló, parádézó fanfárcsapathoz, a táncosokhoz és az artistákhoz kapcsolódva együtt táncol velük végig az utcákon. A látogatók nap mint nap a legváratlanabb helyszíneken találkozhatnak a komikusok és szórakoztatók happeningjeivel, „városmegmozgató” akcióival. A hamisítatlan vásári hangulatot gólyalábas vásári komédiások, dudások és „muzsikások”, s egyéb utcai mutatványosok pezsdítik.

TDM-séták sétálunk, sétálunk...Szinte mindannyiunkban megvan az új, ismeretlen dolgok felfedezése iránti vágy. Ezért is hozta létre városunk Tourinform Irodája a szentendrei városismereti sétákat, amelyek során mindenki – a saját korosztályának és érdeklődési körének megfelelően – megismerheti Szentendre rejtett kincseit. A három nap alatt hat, különböző tematikájú város sétával várja a látogatókat a Szentendre és Térsége TDM.

A Szentendre Éjjel-Nappal ideje alatt is várunk a Dumtsa Korzóra, ahol jó zenék, finom ételek és italok mellett lehet igazi különlegességeket találni. A vásári forgatagban cukrászdák, és remek borok, kerámiák és egyedi ékszerek, fa- és textil játékok, régi könyvek, régiségek és ásványok, kerámia virágok és bőr termékek csalogatják a Szentendrét szeretőket.

Programfüzet: Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva programfüzet Az esemény Facebook oldala: Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Információ: http://szentendreprogram.hu/

A műsorváltozás jogát fenntartjuk! Támogatók: NKA, Szentendre Város

Programfüzet: http://e.issuu.com/embed.html#18047233/51621068

 

Jegyek:
August 25.
18:30
Szanaksz Trió - jazz est
Ferenczy Műteremház udvara
August 25.
19:00
August 25.
19:00
Tom Lumen koncert
Otranto Pizza Bár udvara
August 25.
19:00
Üdv a Dunának! - Leányfalu napja
Ferenczy Múzeum udvara
August 26.
16:20
Szabó Enikő - Rácz Krisztián duó
Ferenczy Múzeum udvara
August 26.
17:45
Buda Folk Band - Fonó udvar
Barcsay Múzeum udvara
August 26.
18:00
August 26.
18:30
Borbényi Dániel Trió
Le Petit Kávézó
August 26.
19:00
Gepárd Retardieu koncert
Ferenczy Múzeum udvara
August 26.
20:00
Csángálló zenekar - Fonó udvar
Barcsay Múzeum udvara
August 27.
18:00
August 27.
18:00
August 27.
18:30
Elbűvölő Badárok estje
Korona Étterem
August 27.
19:00
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek