Budapest 2017. Jul. 15. (18:00)

ZÁRTOSZTÁLY


ZÁRTOSZTÁLY

Újra nyílt nap a Zártosztályon! Lehet ezt az őrületet fokozni? Jelentjük IGEN!

Elfogadta a "őrültek" meghívását egy igazi "bakancsos" úriember: Barta Alfonz "Talfi” az EDDA alapító tagja, billentyűse egyenesen Floridából érkezik, hogy csatlakozzon a fiúk nyári nagyszabású koncertjéhez. A Zártosztály műsorának gerincét eddig az általuk írt 85-88 közötti EDDA dalok alkották. Talfi csatlakozásával azonban elhárult egy akadály és augusztus 5-án már a "bakancsos" fellállás legnagyobb gyöngyszemeit is hallhatja a nagyérdemű. Talfi utoljára 2000-ben lépett fel a 20 éves Edda jubileumi koncerten. Igazi kuriózum lesz újra az eredeti szerzőtől és előadótól hallani többek között az olyan számokat, mint a Minden sarkon, a Kölyköd voltam, az Álmodtam, vagy épp a Hűtlen.

A zenekar tehát kiegészülve Talfival kizárólag 80-as évek gyémánt- és platina lemezes dalaiból szemezget, megidézve ezzel a hőskorszakot. Természetesen egy-két új dal is felcsendül, ahogy azt már megszokhattuk a fiúktól.

Vendég Abaházi Csaba új zenekara a MégEgyKör.

Sztárvendég: Barta Alfonz " Talfi"
Vendég: MégEgyKör zenekar

Csillag Endre " Csuka"
MIrkovics Gábor " Zserbó"
Donászy Tibor " Tipcsi"
Sipos Péter " Sipi"
Lázár Zsigmond " Kakaós"

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek