Budapest 2015. Aug. 05. (18:30)

Zártosztály koncert


Zártosztály koncert

Újra nyílt nap a Zártosztályon! Lehet ezt az őrületet fokozni? Jelentjük IGEN!

Elfogadta a "őrültek" meghívását egy igazi "bakancsos" úriember: Barta Alfonz "Talfi” az EDDA alapító tagja, billentyűse egyenesen Floridából érkezik, hogy csatlakozzon a fiúk nyári nagyszabású koncertjéhez. A Zártosztály műsorának gerincét eddig az általuk írt 85-88 közötti EDDA dalok alkották. Talfi csatlakozásával azonban elhárult egy akadály és augusztus 5-án már a "bakancsos" fellállás legnagyobb gyöngyszemeit is hallhatja a nagyérdemű. Talfi utoljára 2000-ben lépett fel a 20 éves Edda jubileumi koncerten. Igazi kuriózum lesz újra az eredeti szerzőtől és előadótól hallani többek között az olyan számokat, mint a Minden sarkon, a Kölyköd voltam, az Álmodtam, vagy épp a Hűtlen.

A zenekar tehát kiegészülve Talfival kizárólag 80-as évek gyémánt- és platina lemezes dalaiból szemezget, megidézve ezzel a hőskorszakot. Természetesen egy-két új dal is felcsendül, ahogy azt már megszokhattuk a fiúktól.

Vendég Abaházi Csaba új zenekara a MégEgyKör.

Sztárvendég: Barta Alfonz " Talfi"
Vendég: MégEgyKör zenekar

Csillag Endre " Csuka"
MIrkovics Gábor " Zserbó"
Donászy Tibor " Tipcsi"
Sipos Péter " Sipi"
Lázár Zsigmond " Kakaós"

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a...

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

Hamarosan megjelenik Révész Sándor könyve!

A Generál és a Piramis legendás zenésze vaskos könyvet írt izgalmakkal teli életéről. Azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy vártuk ezt a kiadványt, hiszen Révész Sándor a zenekarok mellett szólóban is kiváló dalokat alkotott, ezen kívül pedig – Szepes Mária révén – a spiritualitás is az élete részévé vált.
Új koncertek