Neszmély 2016. Jun. 11. - 2016. Jun. 12

Zolbert Jazz & Wine Fest


Zolbert Jazz & Wine Fest

A Zolbert Jazz & Wine Fest a neszmélyi borvidék legújabb fesztiválja, főszerepben a minőségi borral és gasztronómiával, valamint Takács Nikolas és Tóth Vera élő nagykoncertjeivel.

Idén első ízben kerül megrendezésre a Zolbert Jazz & Wine Fest, mely a neszmélyi borvidék új és különleges eseménye. A fesztivál június 11-12-én a bor és jazz új kapcsolatát mutatja be, a populáris jazz műfajon keresztül, mindezt nyitott, családbarát módon teszi. A két nap változatos programjait válogatott zenei élmények is kísérik, június 11-én este a hazai zenei élet két kiváló énekese Takács Nikolas és Tóth Vera ad élő nagykoncertet, kifejezetten a fesztiválra készült repertoárjaikkal.

A nagykoncertek mellett részese lehetsz az exkluzív bortúrának, belekóstolhatsz a fesztivál étlap gasztronómiai különlegességeibe, megízlelheted a díjnyertes Hilltop borokat és borkoktélokat a Borteraszon. Ellazulhatsz a Szieszta-sarokban, a szuperkényelmes babzsákfoteleinkben, részt vehetsz a délutáni talk show-n, melynek Tóth Vera lesz a főszereplője, együtt koccinthatsz a fesztiválon fellépő művészekkel kilátónkban, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunára. Továbbá lehetőséged lesz megmártózni a feszített víztükrű medencénkben és óriásit bulizni az afterpartyn, ahol a 90.9 Jazzy Rádió DJ-je zenél majd.

Légy részese az élménynek, bízunk benne, hogy már idén vendégeink között fogadhatunk.

A fesztivál helyszíne a melegeshegyi Hilltop-birtok Budapesttől mindössze 75 kilométerre található, ahol egyszerre van jelen a nyugat-európai színvonalú infrastruktúra, a Duna közelsége, valamint a minőségi borok, a kiváló gasztronómia és a művészet szeretete.

Ebből az egységből született meg a fesztivál, mely egy újfajta életérzést jelent, egyúttal zászlóshajója a folyamatosan fejlődő neszmélyi borvidék kulturális életének.

A rendezvény kuriózuma, hogy a fesztivál művészeti vezetője, a szaxofonművész Zolbert, aki nevén viseli a fesztivált és alapítóként, valamint házigazdaként is részt vesz a rendezvényen. Ezzel új dimenziót nyit meg a hazai fesztiválok történetében, hiszen hazánkban eddig nem fordult még elő, hogy egy művész a nevére vegyen egy kulturális fesztivált.

Zolbertről:

Zolbert a fiatal szaxofonos, “Frappé” című dalával 2013-ban megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a 90.9 Jazzy Rádió, VII. Jazzy Jazz Dalversenyének fődíjasa lett “Friendship” című szerzeményével, mely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is elnyerte. Szintén 2014-ben, zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fel a világhírű The Brand New Heavies előzenekaraként.

Szólókarrierjét megelőzően az elmúlt években session-zenészként rengeteg stílusban kipróbálta magát, több ismert zenekarban is játszott, többek között: Unisex (pop), UP! (pop-funk) vagy épp a Grover Washington Jr. Emlékzenekar (smooth jazz), valamint több neves, hazai énekessel is dolgozott együtt, mint: Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Zséda és Király Viktor.

2015-ben jelent meg első szólóalbuma a "One", a Tom-Tom Records gondozásában, mely a smooth jazz műfaj őshazájában, az Egyesült Államokban sikeresen debütált és nagyszámú, rendszeres rádiós játszásokat ért el. Az év végén pedig "Frappé" című dala felkerült a legendás  amerikai Jazztrax rádió, az év legjobb 25 dalát bemutató toplistájára.

2016.06.11 (szombat)

12:00

Ünnepélyes fesztivál megnyitó és üdvözlő koccintás

12:30

Fesztiválebéd különleges fogásokkal és élő zongorával

13:30

Délutáni desszert idő a Szieszta-sarokban

14:00

“A szőlő útja a borig” - túra a bor születésének útján (több turnusban)

Juhász István és Kamocsay Ákos vezetésével

15:30

“Kötetlen beszélgetés egy jó bor mellett - délutáni “talk show”

Zolbert Tóth Verával beszélget Gyémánt című könyve kapcsán.

16:30

Borterasz megnyitó

17:00

Közös élményfotózás a fesztiválon fellépő művészekkel

Esti nagykoncertek:

18:00

Takács Nikolas koncert - vendég: Zolbert

19:30

Zolbert és Tóth Vera - nagykoncert

Helyszín: Jazzy színpad - Nagyrét

21:00

A koncertek után CD-vásár és dedikálás

21:30

Közös koccintás és köszönetnyilvánítás a fesztivál szervezőivel, ahol felcsendül a 2016-os fesztivál hivtalos dala is élőben.

22:00

Medencés afterparty a 90.9 Jazzy Rádió DJ-jével, Jazzkovács Lászlóval

Kísérőprogramok:

11:00-től

Családosoknak:

Gyermeksarok

Kifestő, gyöngyfűzés, kézművesség, kosárfonás - helyi művészek együttműködésével

2016.06.12 (vasárnap)

10:00

Zenés Reggeli

10:30

A neszmélyi borút bemutatkozik

12:00

Szabadtéri grillebéd

www.zolbertjazzandwinefest.hu

A VIP jegy egy sor különleges élményt és szolgáltatást tartalmaz, a fesztivál legjavát gyűjtöttük össze egy csomagban:

- belépőjegy 2 napra

- welcome drink

- Borebéd 3 fogással és prémium borokkal

- exkluzív bortúra borkóstolással (6 féle bor)

- a Bormúzeum kinyitása - ahol egy különleges, limitált pezsgő kerül felbontásra

- ingyenes medence használat, egész napos medencejeggyel

- grill vacsora

- pezsgős koccintás a fellépőkkel

- ajándék sorszámozott Hilltop prémium fesztiválbor (összesen 100 db készül belőle)

őrzött parkolás a fesztivál területén

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek