Miskolc 2016. Mar. 11. (19:00)

“TEMPERAMENTO! ”Szentpéteri Csilla & Band koncertshow


“TEMPERAMENTO! ”Szentpéteri Csilla & Band koncertshow

Vérpezsdítő ritmusok, briliáns hangszerpárbajok, LED-falakra komponált izgalmas látványvilág!

Szenvedélyes és temperamentumos dallamok, zenei utazás egy különleges Zongorabolygóra, kitűnő zenésztársak közreműködésével.

 Gondolná bárki, hogy ha Vivaldi, Mozart ma élne, rock gitárt kapna a kezébe? Hogy Paganini a latin zenék életörömével, Liszt a jazz játékosságával fűszerezné meg műveit, Csajkovszkij blues stílusban alkotna, Beethoven pedig az esőerdők elementáris himnuszát írná meg? Igen!

Szentpéteri Csilla nyitott, kreatív szellemű zongoraművész-zeneszerző formabontó módon, lenyűgöző fantáziával, pazar ötletekkel úgy ötvözi a klasszikust a különféle műfajokkal, ahogy senki más.

Könnyen befogadó, magas színvonalú, szórakoztató műsora dinamikus és szenvedélyes, klasszikus és progresszív egyszerre.

 

A nemzetközi mércével mérve is magas színvonalú, nagyszabású produkció páratlan esztétikai élményről is gondoskodik. A színpad 4 pontján elhelyezett nagyméretű LED-falakon a kifejezetten Csilla zenéire kreált egyedi vizualizációk, filmek, s fények hozzájárulnak ahhoz, hogy pazar élményt nyújtsanak azoknak, akik szeretik az új, friss hangokat, s vágynak a gondtalan kikapcsolódásra, feltöltődésre.

 Repertoáron az elmúlt 10 év legnagyobb klasszikus slágerei - Liszt, Brahms, Vivaldi, Paganini, Beethoven, Mozart, Csajkovszkij, Monti - mai hangszerelésben, valamint Szentpéteri Csilla szerzeményei.

 Akik a fergeteges hangulatért felelnek: Szentpéteri Csilla – zongora,Kormos János –gitárok,Kovács “Öcsi” Ferenc – jazztrombita, hegedű;Szendőfi Balázs – bass,Takács Márton – percussion,Kovács Norbert - dobok 

Erzsébet-utalványt, MKK ajándékutalványt és bankkártyát elfogadunk.

Miskolci Kulturális Központ központi pénztárában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009)

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek