Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
fenyő mobil
Fenyő Miklós
Aba
BMC
FMH
MOM
R33
RIO
11545Koncert
2973Előadó
1410Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodatIllés Debrecen
Újra lesz Hegyalja Fesztivál!
Újra lesz Hegyalja Fesztivál! Nyár közepén visszatér a buli a tokaji Tisza-partra – olvashatjuk a térség híreit közzé adó Hegyalja Info honlapján. A lap tájékoztatása szerint, egy év szünet után, 2015-ben újra megtartják a Hegyalja Fesztivált: a rendezvény várhatóan július 16. és 19. között lesz a korábbi, Tisza-parti helyszínen.
Nosztalgiahakni a Beach...
Nosztalgiahakni a Beach... Nem is tudom, hol kezdjem… Először is szeretném leszögezni, hogy tudatosan nem ittam semmit, csak üdítőt, és ezért vállaltam a sofőr szerepét: figyelni akartam mindenre! Életem legnehezebb koncertbeszámolója lesz...
KÖSZÖNET mindenért:...
KÖSZÖNET mindenért:... Fennállása 15. évfordulóját és friss stúdióalbuma, a Köszönet megjelenését egyaránt ünnepli a Magna Cum Laude december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában egy nagyszabású koncerttel.
Ecc, pecc, Necc! – Igényes party,...
Ecc, pecc, Necc! – Igényes party,... Dr. Alban, Lou Bega, Vengaboys, Scooter, Backstreet Boys, Ann Lee, Corona, Aqua, Kozmix, UFO, Emergency House, FLM, Bestiák, csak néhány név, amire ha felkapod a fejed, akkor ott a helyed! De ha így nem ismerős, akkor is! :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Spanish Wax
Spanish Wax1 Koncert
Tigris
Tigris0 Koncert
 
Új koncert helyszínek
 
 
 
fenyo_felugro