Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
placebo
Bryan Adams
19027Koncert
3408Előadó
1623Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodatcohen
Kihirdették az MTV European Music...
Kihirdették az MTV European Music... Tegnap hirdették ki az MTV European Music Awards jelöléseket. A warneres előadók közül szinte minden kategóriában találtunk jelölteket: a nagyrókák mellett (Red Hot Chili Peppers, Green Day, Coldplay) a friss húsok is felbukkantak, így Lukas Graham, Charlie Puth és Dua Lipa is esélyes egy-egy díjra. A díjátadót november 6-án...
Zorán • Aréna 2017
Zorán • Aréna 2017 Háromévnyi szünet után, 2017. február 18-án Zorán újra a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik.
Kérd, és a Budapest Voices által...
Kérd, és a Budapest Voices által... Álmodj hintát, homokozót! És mi valóra váltjuk – olvasható a Budapest Voices felhívásában. Az énekegyüttes várja a 3 és 11 év közötti gyerekek, illetve szüleik kívánságait. Amit tudnak, teljesítenek a kórus tagjai, és a legkedvesebb, legmeglepőbb kéréseket beleteszik a Könnyű álmot hozzon az éj átdolgozásuk videóklipjébe.
Placido Domingo után Andrea Bocelli...
Placido Domingo után Andrea Bocelli... Az Il Grande Misteri The Family Gospel School of Humanity for the current times elnevezésű kezdeményezés keretein belül Andrea Bocelli 2016. november 5-én ingyenes koncertet ad Budapesten a Szent István Bazilikában.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazásKoncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek
 
bud spencer