Manu Delago, a világ legismertebb handpan-játékosa a Hajóra jön

Elektro-akusztikus fúzió az A38 Hajón: a handpan szerelmese március 3-án érkezik a fedélzetre a Mad About Lemon trióval.

Manu Delago, a világ legismertebb handpan-játékosa a Hajóra jön
Már hagyomány: David Bowie-emlékestet rendeznek az A38-on

Nekik találkozni kellett: az idei David Bowie-emlékest témája egy különleges barátság

A nyolc éve elhunyt legendás brit dalszerző, előadó számai március 20-án hangzanak el az újbudai A38 hajón.
 
Fotó: James Lavelle/FB

A legendás UNKLE alapítója behajózik Budapestre

James Lavelle az elektronikus és alternatív zenei színterek formálásában kiemelkedő szerepet játszó brit zenész, producer, DJ, az UNKLE zenei projekt alapítója és kreatív motorja, és a londoni Fabric állandó rezidens DJ-je február 17-én érkezik a Hajóra.
 
 
Fotó: Jonathan Roy /FB

Jó, hogy szögre akasztotta a korcsolyát – májusban a Hajón ad koncertet Jonathan Roy

A kanadai énekes-dalszerző gyerekkorában még úgy tűnt, hogy híres hokijátékos apja nyomdokaiba lép majd, azonban rájött, hogy igazi szenvedélye a zenélés, így szögre akasztotta a korcsolyát és minden energiáját az alkotásnak szentelte. Jól tette.
 
Fotó: Komoróczki Dia

Új énekesnővel zúz tovább a Woodstock Barbie

Az új felállást már élőben is tesztelték a temesvári Time to Rock fesztiválon, december 9-én pedig a hazai közönségnek is megmutatják magukat.
 
Tippelj, ki ez az igazi hiphop legenda, aki decemberben az A38-ra érkezik?

Tippelj, ki ez az igazi hiphop legenda, aki decemberben az A38-ra érkezik?

A koncertre egyedi vizuállal készül: nem csak a lemezeket, de a különböző videós mintákat is élőben fogja keverni. Ha visszautaznál az időben, egészen a ‘70-es, ‘80-as évek bronxi utcáira, akkor Grandmaster Flash – aki minden túlzás nélkül a műfaj egyik alapító atyja –...
 
Katasztrófa-diszkó a Hajón: Tudósok lemezbemutató koncert

Katasztrófa-diszkó a Hajón: Tudósok lemezbemutató koncert

Összművészeti esten kerül bemutatásra a Tudósok vadonatúj Himnikus idők himnuszai című lemeze és drMáriás Tanmesék a világ legfejlettebb demokráciájáról című vadonatúj albuma november 4-én az A38-on.
 
 
FOTÓ: BOM

Tanulj Krúbi menedzserétől. Vagy Lil Fraktól...

Hetedik, azaz utolsó előtti selejtezőjéhez ért a Budapest Open Mic, amelyen nemcsak versenyezni is, hanem okosodni is lehet. Az e heti workshop a koncertszervezésre és a menedzsment munkájára fókuszál.
 
Pav

ÚJ DÁTUM! Ősz helyett tavasszal jön Budapestre a Foreign Beggars

A brit hiphop csapat jövő tavaszra halasztotta az idén őszre hirdetett, huszadik évfordulóját ünnepló turnéját. A Foreign Beggars így végül április 18-án érkezik meg Budapestre, az A38 Hajóra.
 
Atlanta nem csak a Coca-Colát adta a világnak – A hamarosan nálunk koncertező Algiers extrákkal bővítette albumát

Atlanta nem csak a Coca-Colát adta a világnak – a hamarosan nálunk koncertező Algiers extrákkal bővítette albumát

Október 12-én már többedszerre lép magyar színpadra az elsöprő lendületű gospel-punkkal és sok más izgalmas zenei stílussal is kísérletező Algiers az A38-on.
 
Fotó: The Flower Kings/FB

Az A38-on ad koncertet a progrock svéd legendája, amelynek magyar dobosa is volt

A The Flower Kings európai lemezbemutató turnéra indul, mely során Magyarországon is fellépnek: a koncert az A38 hajón lesz, 2023. október 11-én.
 
Először játszik Budapesten az Eurovízión feltűnt cseh lánybanda

Először játszik Budapesten az Eurovízión feltűnt cseh lánybanda

Az Eurovízión sikert arató slágerük angol, cseh, ukrán és bolgár dalszöveget is tartalmaz, a Spotify-on már több, mint tízmillió meghallgatással büszkélkedhet. Első nagyobb turnéjuk során a Vesna Budapestre is ellátogat: november 3-án az A38 Hajón adnak koncertet.
 
Fotó: Fényes Gábor

Jerabek LX/XL – dupla ünnep az A38-on

Jerabek Csaba basszusgitáros-zeneszerző-szövegíró negyvenéves zenei pályafutását eleveníti fel – és hatvanadik szülinapját ünnepli meg – december 2-án, az A38 Hajón. A kultikus F.O. System társalapítója ezen a jubileumi koncerten idézi meg karrierje főbb állomásait az F.O....
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek