Az akusztiktól az ír sztepptáncon keresztül Pál apostolig – áprilisi koncertek a Várkert Bazárban

A Várkert Akusztik keretében népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból – vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel a Várkert Bazár színpadára –, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

Az Anna and the Barbies másik arca
A Jurij zenekar

Anna and the Barbies, Jurij, Fekete Jenő, Várkonyi Csibészek – egy éven át tisztelegnek az élőzene előtt

Jazz, blues, rock, pop, zenés színházi est és sok más izgalmas zenei műfaj képviselteti magát az Akkordok Élőben – Az élőzene ünnepe, programsorozat keretében.
 
Hétrétország fesztivál – ott lesznek a szeren

Hétrétország fesztivál: közös dal az Omega, az Ivan & The Parazol és a Neil Young Sétány zenészeivel

A szerek és porták köztiválja néven idén is lesz Hétrétország fesztivál Őriszentpéteren augusztus 10-20. között, ahol a zenei kínálatban megtalálható többek közt az Omega, Hobo, a Kistehén zenekar, az Anna and the Barbies és az Ivan & The Parazol is.
 
 
Gödöllő

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A gödöllői Belvárosi Napokon például színpadra lép Fenyő Miklós, a Follow the Flow, Halász Judit és az Anna and the Barbies is.
 
Acustiq Fest

Az első totálisan akusztikus fesztivál az Ürgemező Dísztónál – igazán menő zenekarokkal

Új fesztivál születésének lehetnek szem-, és fültanúi, akik augusztus 1-4. között ellátogatnak Paksra, az első Acustiq Festre, ahol többek közt zenél majd a Hiperkarma, a Margaret Island, a Bagossy Brothers Company, a Republic és a Bohemian Betyars is.
 
Díjnyertes borokkal és rengeteg koncerttel érkezik május végén a Feszt!Eger

Borok és dalok: rengeteg koncerttel érkezik május végén a Feszt!Eger

Már csak röpke két hét, és elrajtol a 2019-es fesztiválszezon, amit hagyományosan a díjnyertes borokkal és háromnapos koncertáradattal a Feszt!Eger nyit május végén, olyan fellépőkkel, mint a Halott Pénz, a Quimby, a Road, a Fish! vagy a Follow the Flow.
 
Az Anna and the Barbies és a Maszkura és a Tücsökraj a Márton Napi bor-sör fesztiválon

Az Anna and the Barbies és a Maszkura és a Tücsökraj a Márton Napi bor-sör fesztiválon

November 8-án egy butik sörfesztivállal indul a Danubius Hotel Gellért Márton Napi borfesztiválja.
 
 
ByeAlex és a Zongorista

3 hónap, 3 közkedvelt hazai előadó, 3 különleges hangulatú koncert

Októberben az Anna And The Barbies Trio, novemberben Jamie Winchester, decemberben pedig a ByeAlex - Koltay Kurszán duó ad családias hangulatú koncertet a GetCloser Acoustic programsorozat keretében a Barabás Villában.
 
„Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar…” – Egy sátorban Annáékkal a pusztában

„Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar…” – Egy sátorban Annáékkal a pusztában

Az Anna and the Barbies zenekar lassan fesztivállá alakuló rajongói tábora idén is szeretettel és érdekes programokkal várja a nagyváros zajától és mobil kütyüktől mentes ugaron a nyugalomra, békére és szeretetre éhes fiatalokat.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek