Fesztiválzáró: kimentünk a Szigetre drogos, külföldi csürhékre vadászni

De csak vidámságot, csillámtetkókat, óriásbábokat meg egy kisebb városnyi Billie Eilish-rajongó tinédzsert találtunk, szülőkkel vagy szólóban. (A magánzókat a koncert után párokba rendeződött felmenőik várták a K hídon kívül.)

Fotó: Balogh Zoltán/MTI
A Barbie-film utolsó alkotóeleme: az all-star album

A Barbie-film utolsó alkotóeleme: az all-star album

A magyar filmpremiert követően a 17 dalból álló sztárparádé már teljes terjedelmében végighallgatható.
 
Fotó: Billie Eilish/Fb

Billie Eilish a 2023-as Sziget headlinere – miatta egy nappal később kezdődik a fesztivál

A Sziget olyan döntést hozott, ami ritkán fordul elő: egy nappal eltolták a fesztivált, hogy az utóbbi évek talán legnagyobb sztárja a Sziget Nagyszínpadán léphessen fel 2023-ban. A nagy buli augusztus 10-én, csütörtökön kezdődik és 15-ig tart majd.
 
 
Fotó: Magenta Music

Sztárban sztár: Billie Eilish STREAM koncert lesz a Svábhegyi Csillagvizsgálóban

A Deutsche Telekom Telekom Electronic Beats programja keretében a Grammy- és Oscar-díjas Billie Eilish 2022. június 1-jén élő koncertet ad Németországban, a bonni Telekom Fórumban. A Magyar Telekom egy játék keretében lehetőséget biztosított arra, hogy hazai rajongók egy exkluzív...
 
Glastonbury 2022 – egyelőre a pletykák uralják a nagyszínpadokat

Glastonbury 2022 – bár rebesgetik, az ABBA biztosan nem lesz ott

Magyarországon egyre-másra jelentik be a fesztiválok a fő fellépőiket, A Glastonbury szervezői egyelőre kivárnak/csepegtetnek: eleddig Diana Ross, Billie Eilish, Paloma Faith és Little Simz (joruba származású brit-nigériai rapper) erősítették meg a fellépésüket a Worthy Farmon.
 
Fotó: SOUR/Olivia Rodrigo-FB

Justin Bieber, a BTS és Billie Eilish mellett egy 18 éves lány az MTV gála sztárja

Justin Bieber lett az év előadója, BTS az év együttese, de szerencsére van új név is a sorban: Olivia Rodrigo több díjat is átvehetett az MTV videós zenei gáláján vasárnap este New Yorkban.
 
Fotó: TV Insider

Nagy meglepi nem volt a Grammy-díjátadón

A várakozásoknak megfelelően Beyoncé lett a legtöbb díjat begyűjtő női előadó a Grammy történetében, miután a vasárnapi, 63. gálán nyert trófeákkal együtt már 28 győzelmet aratott.
 
 
Fotó: Beyoncé/Insta

Beyoncé Grammy-történelmet írhat

A 63. Grammy-díjátadó gálát helyi idő szerint vasárnap este rendezik meg a Los Angeles-i Staples Centerben. A legtöbb, kilenc jelölést idén Beyoncé kapta. Ha ezek közül legalább négyet díjra tud váltani, ő lesz a Grammy történetének legtöbb díjat elnyerő női előadója. Nyolc...
 
Márciusra halasztották a Grammy-gálát

Márciusra halasztották a megkopott fényű Grammy-gálát

Egyáltalán nem meglepő hír, hogy a január 31-én esedékes díjátadót áttolták március 14-re. Aztán majd meglátjuk, legfeljebb streamelik, ahogy minden mást mostanában.
 
Billie Eilish lemondta a világkörüli turnéját

Billie Eilish lemondta a világkörüli turnéját

Az NME értesülése szerint Billie Eilish lemondta a „When We All Fall Asleep, Where Do We Go” című albuma lemezbemutató világturnéját.
 
 Billie Eilish reklámarc lett

Billie Eilish reklámarc lett

A Deutche Telekom reklámját generációja leghíresebb popsztárja narrálja – írja a Kreatív.hu.
 
Ismét csúszik az új Bond-film premierje – de most visszafele

Ismét csúszik az új Bond-film premierje – de most visszafele

Megint változott az új James Bond-film bemutatásának ideje, most öt nappal előbbre hozták. Számos más nagy költségvetésű amerikai film debütálásának dátuma is módosult.
 
Fotó: CTV News

60 dal, ami megmentette Bono életét

Május 10-én töltötte be 60. életévét a világ egyik leggazdagabb, legtehetségesebb és egyben legbőkezűbb rocksztárja, a U2-frontember Bono, aki gyorsan el is készített egy 60-as listát kedvenc dalaiból.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek