Citromból limonádét: az online térbe költözik a Budapest Ritmo fesztivál

A Budapest Ritmo Online a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében május 10. és 12. között lesz.

Citromból limonádét: az online térbe költözik a Budapest Ritmo fesztivál
A város legnagyobb világzenei fesztiválja (is) kicsit más lesz idén, mint tavaly.

Budapest Ritmo Piknik: 15 ingyenes szabadtéri koncert piacon és placcon

A Budapest Ritmo Piknik az öt éve megszokott Budapest Ritmo járványbarát újragondolása. Október 9–10. között 15 ingyenes szabadtéri koncertet rendeznek – ezúttal nem az Akváriumban, hanem három budapesti köztéren: a Millenáris parkban, a Hunyadi téri piac mellett és a Rákóczi...
 
A Rumbaristas

Világkörüli utazás úgy, hogy nem mozdulsz ki a fővárosból: Budapest Ritmo

A Hangvető és a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál közös rendezvénye, a Budapest Ritmo október 4-6. között várja a műfaj rajongóit az Akvárium Klubban.
 
 
Az Akvárium berúgja a klubszezon motorját

Az Akvárium aranyhala sokak kívánságát teljesíti az őszi klubszezonban

Bár még ontják a koncerteket a szabadtéri helyszínek, lassan szembe kell néznünk a ténnyel, hogy vége a nyárnak, és beszorulunk a falak közé. Ezt a kissé kellemetlen érzést feledteti fesztiválokkal, kiemelkedő előadókkal és nagy bulikkal az Akvárium.
 
Tuuletar Fotó: Heidi Tirri

A Trónok harca filmben hallható – a Budapest Ritmon most fellép az előadó is!

A Hangvető és a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál közös rendezvénye, a Budapest Ritmo október 5-7. között várja a műfaj rajongóit az Akvárium Klubban. A számos remek és különleges fellépő közül kiválasztottunk egy tucatot – de ebből a hat példából is következtetni...
 
Fotó: KAL BAND

Mondja valaki, hogy ősszel nincs ütős fesztivál: mi tudunk egyet!

A Budapest Ritmo 2017-ben is a meglepő találkozások, egyszeri csodák és felfedezések fesztiválja lesz. 24 koncert, 29 ország fellépői, szakmai konferencia és egy nyolc koncertből álló showcase-nap a Hangvető és a CAFe Budapest által idén másodszor bemutatott programsorozaton.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek