Közeleg a Kapitány életmű-koncertje az Arénában: Caramel lesz Deák Bill Gyula vendége

A háromszoros Fonogram-díjas, valamint Máté Péter-díjas énekes lesz Deák Bill Gyula sztárvendége november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Fotó: Green Stage Production
Victor vasarely: Structure Cubique

Legyetek kockák! Vasarely Fesztivál lesz a hétvégén Pécsen

Victor Vasarely pécsi születésű képzőművész, az op-art legkiemelkedőbb magyarországi képviselője emlékére rendeznek fesztivált Pécsen május 27-én és 28-án.
 
Fotó: Margitszigeti Színház

Béjart Ballet, Pink Martini, Caramel és Dés László – a Margitszigeti Színház megnyújtja a 2022-es évadot

Színes színpadi programmal várja a közönséget 2022-ben a Margitszigeti Színház. Az évadot elő- és utószezonnal hosszabbították meg, így május közepétől szeptember végéig csaknem 40 előadáson mintegy 120 ezer embert tud befogadni a teátrum 3000 férőhelyes nézőtere.
 
 
Miért kék a mézeskalács?

Miért kék a mézeskalács?

Kérdezzétek meg Molnár Ferenc Carameltől! De mi is elmondhatjuk, hogy a mézeskalácsok azért kékek, mert ez a szín az autizmus szimbóluma.
 
 cottonbro fotója a Pexels oldaláról

Ma van a Dalszerzők Napja: megtudtuk, melyik a világ legszebb dala Caramel szerint

Az idei Dalszerzők Napja is azt üzeni: A dal erőt ad. Ezt a gondolatot képviseli négy szerző-előadó nagykövet: Molnár Ferenc Caramel, Németh Alajos Lojzi, Schoblocher Barbara és Szentpáli Roland.
 
Csókkirály-show a Margitszigeten

Ma nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház

Csütörtökön nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház, ahol 4 hónap alatt 40 nagyszínpadi előadás látható, emellett 40 ingyenes gyerek és családi programmal, irodalmi sétákkal és kiállításokkal várják a közönséget.
 
Sziget 2018. (Fotó: Halott Pénz)

Nem halott a pénz: a Forbes listájának TOP 20-ába felkerült Marsalkó Dávid is

A Forbes minden évben összerakja a "Legértékesebb magyar celebek" listáját, ami nem feltétlenül azt meséli el, ki forog jobban a médiában és a megfelelő körökben, hanem azt is, hogy az ismertségét ki tudja legjobban pénzre váltani.
 
 
Online Európa-nap

Online Európa-nap – reggeli tornával és Caramel-koncerttel

Idén is lesz Európa-Nap. Igaz, csak online formában, viszont a menüben koncertezőként megjelent Szalóki Ági és Caramel neve. Mondjuk arra nem tértek ki, hogy streamelt vagy korábban rögzített verzióról van szó.
 
Nem a sokadik karanténklipet akarta megcsinálni a Honeybeast

Nem egy sokadik karanténklipet akart leforgatni a Honeybeast

A FB-oldalunkon már napközben bemutatott videót Budapest kiüresedett utcáin forgatták. A dal a környezetrombolásról szólt eredetileg, aztán rárakódtak az aktuális helyzetünk rétegei...
 
Újpesti Karácsonyi Vásár

Carbonfools, Tolvai Reni, Caramel: koncertek az újpesti karácsonyi vásárban

November 29. és december 23. között, 4 hétvégén át tart a koncertekkel tarkított Karácsonyi Vásár Újpesten a Szent István téren, ahol egy ideiglenes jégpályával is készülnek a szervezők. A programok természetesen ingyenesen látogathatók.
 
Ez az első hírünk, amely a napokon belül megnyíló Puskás Arénába invitál

Ez az első hírünk, amely a napokon belül megnyíló Puskás Arénába invitál

November 15-én az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit a Puskás Aréna. 2020. július 18-án pedig itt rendezik meg a 20 éves jubileumi Ez az a nap!-ot.
 
Fotó: Molnár Ferenc Caramel/FB

A pécsi Széchenyi téren lép fel Caramel

Mások mellett Caramel, Pápai Joci, David Yengibarian, Rutkai Bori és a Parno Graszt együttes lép fel, de számos családi program és hagyományőrző műsor is várja az érdeklődőket a szeptember 26. és 29. között zajló Pécsi Napok fesztivál ideje alatt.
 
 Photo by Dazzle Jam from Pexels

A legnépszerűbb dalaikat dobják a közösbe a zenekarok az UNICEF segélykoncerten

Június 16-án a Budapest Parkban nyolc közkedvelt hazai zenekar ad koncertet, melynek teljes bevételét az UNICEF kapja, rajtuk keresztül pedig a hátrányos helyzetben élő gyermekek. Az eseményen fellép Caramel, a Supernem, a Magna Cum Laude, a Punnany Massif, a Bagossy Brothers Company, a...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek