Így indulnak az élő koncertek a Fonóban

Májusban a Cimbaliband, a Chalaban, a Balázs Elemér Group és a Branka trió is játszik a nagyteremben – ültetett közönség előtt, a járványügyi szabályoknak megfelelően.

Fotó: Fonó Budai Zeneház
Mindenki táncol: a néptánc legnagyobb ünnepe készülődik az Arénában

Mindenki táncol: a néptánc legnagyobb ünnepe készülődik az Arénában

Harmincnyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2019. április 5-7. között, közel 2600 közreműködővel, a Budapesti Tavaszi Fesztivál egyik legkiemelkedőbb és legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseményeként.
 
Öt magyar lemez is felkerült a 2018-as nemzetközi világzenei listára!

Öt magyar lemez is felkerült a 2018-as nemzetközi világzenei listára!

Öt magyar lemez is felkerült a World Music Charts Europe (WMCE) nemzetközi világzenei toplistájának idei összesítésére. A 150-es elitben a legjobb helyezést Lakatos Mónika érte el, akinek Romanimo című, a Gryllus Kiadó gondozásában megjelent albuma a 14. lett.
 
 
Három napig tart a dínom-dánom az első Győri Nép- és Világzenei Fesztiválon

Három napig tart a dínom-dánom az első Győri Nép- és Világzenei Fesztiválon

Hagyományteremtő szándékkal indul útjára szeptember 14-16 között az első Győri Nép- és Világzenei Fesztivál, ahol minden program ingyenesen látogatható!
 
Fotó:  Boban Marković Orkestar/FB

Új programhelyszín plusz fellépőcsere a FEZENen

Újabb programhelyszínnel bővül a FEZEN fesztivál, én így már végleg leszámolhatunk azzal a tévhittel, hogy Fehérvárra csak a kemény rockerek járnak bulizni.
 
Két magyar lemez a legjobbak között!

Két magyar lemez a legjobbak között!

Az elmúlt napokban tette közzé a World Music Charts Europe a 2017 évi legjobb világzenei lemezek listáját. A 200 legjobb album között négy magyar vonatkozású lemez szerepel, ezek közül kettő a Fonó kiadványa: Cserepes Károly Blacklake albuma és a Cimbaliband Recycle lemeze.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek