Van mód a biztonságos fesztiválok lebonyolítására –180 ezer látogatóval zárt az EXIT

Négy nap alatt összesen 180 ezer látogatót számlált Európa idei első nagyfesztiválja, az újvidéki EXIT. A szervezők nem titkolták, hogy az egész európai fesztiváliparág előtt szeretnék újranyitni a kapukat, a döntéshozók felé is jelezve, hogy van mód 2021-ben biztonságos fesztiválok lebonyolítására.

Van mód a biztonságos fesztiválok lebonyolítására –180 ezer látogatóval zárt az EXIT
Fotó: EXIT/FB

NO EXIT: a szerbiai fesztivál nem adja fel

A Lángoló értesülése szerint 2021. július 8. és 11. között lesz fesztivál a Péterváradi erődben.
 
Fotó: Omega/FB

Az Omegát végleg megölte a koronavírus

Ezt nem mi mondjuk. Kóbor János júliusban még óvatosan fogalmazott, mára már ez a drámai véleménye, amit a Ripostnak mondott el.
 
 
Fotó: mali maeder/Pexels

A szórakozóhelyeknek este 11-kor be kell zárniuk

Ezt a legújabb döntéseket bemutató videójában közölte Orbán Viktor.
 
Fotó: Lisa Fotios/Pexels

Egyelőre marad az U500-as korlát

Természetesen nem arra gondoltunk, hogy majd jól eltörlik és mehetnek a tömegrendezvények, hanem arra, hogy egyáltalán lehetnek...
 
Fotó: EXIT

Az EXIT már a 2021-es fellépőgárdáját promózza: David Guetta,Tyga, Sepultura, Metronomy

Bár a világjárvány leküzdhetetlen akadályokat gördített nemcsak az EXIT, hanem a világ szinte összes fesztiválja elé, az újvidéki stáb volt az egyik, ha nem az egyetlen, akik a legkeményebben küzdöttek a 2020-as évért. Az idei rendezvényt végül az új, augusztusi időpontban sem...
 
Júluis elején pirossal világítottak meg minden (üres) színpadot, hogy felhívják a kormány figyelmét az ország rendezvényiparának helyzetére és hogy sürgessék az ágazat megesítését.

A következő, 2021-es Glastonbury is elmaradhat

A Glastonbury alapítója, Michael Eavis azt nyilatkozta, hogy a fesztivál nem tudna túlélni még egy ilyen évet, így felmerült a 2022-ig történő halasztás gondolata is.
 
 
A koncertstop alatt segédmunkásnak állt Kökény Attila

A koncertstop alatt segédmunkásnak állt Kökény Attila

A népszerű énekes – aki egyébként idén, 44 évesen lett nagypapa – a karantén alatt egy építkezésre ment dolgozni, ahol fiával és vejével kellett korlátokat pakolnia.
 
Rúzsa Magdi, Fenyő Miklós, Apostol: Az ültetett koncertek nem tartoznak a tiltott kategóriába

Rúzsa Magdi, Fenyő Miklós, Apostol: Az ültetett koncertek nem tartoznak a tiltott kategóriába

Meződi József, az Apostol frontembere az ATV Híradónak azt mondta: mivel a szervező cég a koncert megrendezése mellett döntött, ők nem mondhattak nemet.
 
Fotó: Madonna/FB

Madonnának törölnie kellett a posztját

A Kreatív számolt be arról, hogy az Instagram hamis információként jelölte meg az egyik posztját, amit aztán a sztár törölt is a 15 millió követővel rendelkező oldaláról.
 
Fotó: Barba Negra

Jamie Winchester: az ír kormány nem hagyja a padlón a zenészeket (sem)

A Privátbankár által készített videóbeszélgetésben a zenész arról is mesélt, hogy Írországban miként támogatta az állam az ideiglenesen munka nélkül maradtakat, köztük a zenészeket.
 
 Photo by Wendy Wei from Pexels

HVG: Kicsi az esélye, hogy augusztus 15-e után újraindulhatnak a nagy rendezvények

A lap úgy tudja, a jövő kedden kormány elé kerülő előterjesztés továbbra sem engedélyezi ezeket a zenés rendezvényeket.
 
Elmarad a pénteki EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA-koncert

Elmarad a pénteki Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra-koncert

A Szabad Tér Színház sajnálattal közölte, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra 2020. július 24-ére meghirdetett EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA koncertje az érvényben lévő beutazási szabályok bevezetése miatt elmarad.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek