Ganxsta Zolee hiphop-meséi

A Budapest Open Mic e heti workshopján a hiphop történelme kerül fókuszba, olyan "nagyágyúk" jóvoltából, mint Ganxsta Zolee, L.L. Junior és Saiid.

Fotó: Ganxsta Zolee/FB
Fotó: Ganxsta Zolee és a Kartel/FB

Ganxsta Zolee riksáról bluest énekel akusztikusan – ez ma délután lesz!

Azt már mi is megírtuk, hogy az önkormányzat szervezésében rendhagyó koncerteket tartanak csütörtökönként 15 és 19 óra között Ferencvárosban.
 
Nem marad el a mai fesztivál az A38-on: live stream 10 fellépővel!

Nem marad el a mai fesztivál az A38-on: live stream 10 fellépővel!

Kicsit hezitáltunk, mert ugyan a 24.hu közölte a live stream hírét, de a Hajó oldalán az volt a megjegyzés, hogy "elmarad". Fogtuk, és végigkattintottuk a fellépők oldalait... aztán rájöttünk, hogy a Hajónaplót egyszerűbb lett volna megnézni :) De így már tuti, hogy ma fél egykor...
 
 
Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Közel két hónapja indult útjára az első Osztálykirándulós csapat, és a siker láttán máris beindult a szervezkedés a következő turnus megvalósítására. A cél a hazai bandák közönségének megmozgatása, ami jelenti egyben az utazást az adott zenekar koncertjére, a meet & greet...
 
Fotó: Volt Fesztivál Facebook

Támadnak a hazai előadók a Volton! - Új nevek, és három színpadnyi beosztás érkezett

Szépen alakul a Volt programtáblája, hisz a most bejelentett temérdek hazai előadóval, és persze a korábban közzé tett külföldi sztárokkal együtt immáron három színpad beosztása is elérhető a fesztivál hivatalos honlapján.
 
Hajúvanna-dudududú – Emiliónak ajánlja kurzusait egy nyelviskola

Hajúvanna dudududú – Emiliónak ajánlja kurzusait egy nyelviskola

A Kreatív.hu vette észre, hogy egy nyelviskola Emilio halandzsa fánkijával hirdeti magát :)
 
Továbbra is fújják a gyertyákat  Barna Negra Track-ben

Továbbra is fújják a gyertyákat a Barba Negra Track-ben

A hazai könnyűzene legendáival és a legismertebb belga formációval ünnepel hétvégén a Barba Negra Track. Az 1983-ban alakult Aurora és a Ganxsta Zolee és a Kartel nagyszabású bulija mellett, június 8-án a kultikus belga zenekar, a dEUS is jubileumi műsorral érkezik a Petőfi híd lábához.
 
 
Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Az Open Road Fest ezúttal sem csak a zenéről és motorokról szól majd. Lélegzetelállító kaszkadőr show, légi parádé és Freestyle Motocross bemutató is várja a közönséget. Kijár mindez egy jubiláló fesztiválnak – és a közönségének.
 
Fotó: Zana Zoé

Ganxsta Zolee lemondta a forgatást, mégis bekerült a Szekeres-klipbe

Írországban forgatta legújabb klipjét a Junkies frontembere. A friss anyag Szekeres András második szólólemezének egyik dalához készült, amit Ganxsta Zoleeval és Czipó Lászlóval közösen írt az énekes. Bár a dublini filmezésen mindhárman részt vettek volna, az indulás reggelén...
 
100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

A Harley-Davidson Open Road Fest szülinapi bulisorozatnak is beillik: a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd a 10, a 30 és a 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok, s mindez 100 évet tesz ki, nem jogerősen :)
 
Robot

A bandaháború szupergitárja a Robot jótékonysági aukciójának tételei között

Tavalyi sikeren felbuzdulva idén újra jótékonysági árverést tartanak a Robot nevű szórakozóhely üzemeltetői, amelynek bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika lakói számára ajánlják fel.
 
Egy titokzatos magyar formáció feldolgozta a party-himnuszt

Egy titokzatos magyar formáció feldolgozta a party-himnuszt

A Ramen Brothers két, a hazai zenei életben aktív, sikeres előadó új szuperprodukciója. Hogy kik ők, valószínűleg sosem fog kiderülni. Nem adnak interjúkat, kizárólag zenéikkel kommunikálnak a közönséggel.
 
 Tánc a Déri Miksa utcában

Tánc a Déri Miksa utcában

Improvizációs kortárstánc-előadással és közös szvingtanulással ünnepelik a tánc világnapját április 29-én, délután fél 5-től a Déri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).
Új koncertek