Szólókoncertet ad Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere Budapesten

Bruce Dickinson csaknem húsz év után jelentet meg újra szólólemezt a jövő év elején. A The Mandrake Project című anyag turnéjának 2024 tavaszi állomásai után hétfőn számos európai koncert, fesztiválfellépés dátumát jelentették be, köztük a budapestit is.

 Szólókoncertet ad Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere jövő nyáron Budapesten
Ékszerek zenészek használt gitárhúrjaiból? Az Iron Maiden is csatlakozott!

Ékszerek zenészek használt gitárhúrjaiból? Az Iron Maiden is csatlakozott!

A Szekszárdi Hírek vette észre, hogy a legendás zenekar új vállalkozásba fogott: a bevétel azonban nem a saját kasszájukban csörög.
 
 A lelke mélyén megmaradt horgásznak: az Iron Maiden gitárosa könyvet írt

A lelke mélyén megmaradt horgásznak: az Iron Maiden gitárosa könyvet írt

Immáron magyarul is olvasható Adrian Smith önéletrajza – és horgászkalandjai... Manapság úgyis nagy reneszánsza van ennek az időtöltésnek. Önéletrajzi művében az Iron Maiden legendás gitárosa egészen új oldaláról mutatkozik be.
 
 
Fotó: cleveland.com

Egyik szemünk sír, a másik nevet: megvannak a Hírességek Csarnokának új tagjai

Saját közlése szerint a legszínesebb beiktatott-listát tette közzé idén a The Rock & Roll Hall of Fame: elöljáróban csak annyit, bekerült Tina Turner, az Iron Maiden azonban kimaradt.
 
Fotó: sopronmedia.hu

Ennyien VOLTak Sopronban

Véget ért a 26. Telekom VOLT Fesztivál. Az ötnapos programra 152.000-en érkeztek Sopronba.
 
Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

5 nap alatt 150.000-nél is több vendéget várnak Sopronba, a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, ahol a legnagyobb küzdőtér elé épülő Telekom Nagyszínpad hét emelet magas, szélessége 24 méter, a súlya pedig több, mint 200 tonna.
 
Fotó: SHVPES Facebook

Az Iron Maidenből ismert Bruce Dickinson fia is fellép a Bullet For My Valentine előtt

Igazi metál-ünnep lesz június 18-án a Budapest Parkban, ahol egyszerre öt külföldi sztárcsapat is tiszteletét teszi. Az Iron Maidenből ismert Bruce Dickinson fia, Griffin Dickinson Shvpes nevű zenekarával nyitja a metalcore-estét, majd érkezik szép sorban a Caliban, a Blessthefall, az...
 
 
Fotó: Volt Fesztivál Facebook

Új helyszín, új szolgáltatások – 3 hét múlva Volt lesz

Kevesebb mint egy hónap múlva startol a Volt Fesztivál Sopronban, ahol az Iron Maiden-re érkező rajongók jóvoltából egy nap már biztosan telt ház lesz. És persze tömeg is. Az viszont örömhír, hogy működni fog re:pohár rendszer, és a napi karszalag is gazdagodik egy csippel.
 
Fotó: VOLT Fesztivál

Elfogytak a napijegyek az Iron Maiden VOLTos koncertjére

Június 28-án, a Telekom VOLT Fesztivál csütörtöki napján lép fel Sopronban a Iron Maiden. Erre a napra azonban napijegyet már nem lehet kapni
 
Fotó: VOLT Official

Limp Bizkit, Skillet és Ákos a VOLT új nevei

A korábban bejelentett nevek, így például a Depeche Mode és Iron Maiden mellé érkezik a Limp Bizkit és a Skillet, a hazai mezőny legnagyobbjai közül pedig többen már biztosan jelen lesznek Sopronban. Itt mutatja be először új show-ját Ákos, a Tankcsapda pedig Lukács Laci...
 
Nagy bejelentések a Nova Rock fesztivál háza tájáról!

Nagy bejelentések a Nova Rock fesztivál háza tájáról!

A Nova Rock bejelentette a 2018-as fesztivál első fellépőit, és nem okozott csalódást a felhozatal! Már el is indult az előzetes jegyelővétel az oldalukon, engem már most meggyőzött!
 
Mielőtt Sopronba érkezik, az Iron Maiden beköltözhet a nappalidba

Mielőtt Sopronba érkezik, az Iron Maiden beköltözhet a nappalidba

A legendás rockbanda egy igazi különlegességgel készül a rajongók számára: pénteken egy élő koncertfelvétel-lemezt dob piacra. A 'Book of Souls Live' az elmúlt két év koncertjeinek legemlékezetesebb pillanatait gyűjti egy lemezcsokorba.
 
A Depeche Mode beugrik februárban Budapestre, aztán jönnek nyáron Sopronba is – kipattantak az első voltos nevek

A Depeche Mode beugrik februárban Budapestre, aztán jönnek nyáron Sopronba is – kipattantak az első voltos nevek

Beváltották tegnapi ígéretüket a VOLT szervezői: a soproni fesztivál első fellépőit ma bejelentették, köztük olyan neveket, mint a Depeche Mode, a Hurts, az Iron Maiden vagy a Rudimental.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek