Strand 2020: a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance kilogolt, de van másik!

Eddig reménykedtünk benne, hogy a Strand Fesztivál lesz az üdítő kivétel, ahol minden beharangozott külföldi sztárvendég rendben megérkezik, de sajnos a járvány miatt rengeteg előadó döntött a turnéja halasztása mellett. Így szegényebb lett a rendezvény 4 húzónévvel, de érkeznek új vendégek is.

Strand 2020
Fotó: Balaton Sound Facebook

Újabb csokor neves dj érkezett a Balaton Sound fellépőinek táborába

További majd’ 20 név csatlakozott Európa egyik legkedveltebb vízparti bulisorozatának eddig is előkelő nemzetközi listájához a minap. A most felsorakoztatott előadók közt ott van DJ Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies és Paul van Dyk is. A Balaton Sound július 8-12-között vár mindenkit...
 
A Rasmus legnagyobb slágerét értelmezte újra a Lost Frequencies

A hazánkba érkező The Rasmus gigaslágerét értelmezte újra a Lost Frequencies

Az In The Shadows című dal 15 éve komoly áttörést hozott a finn, The Rasmus nevű zenekarnak, és töb mint 1,5 millió CD fogyott belőle. A négytagú rockzenekar az évfordulót egy különleges kiadvánnyal, valamint egy nagyszabású világturnéval ünnepli meg, amelynek keretein belül...
 
 
Fotó: Facebook

Black Eyed Peas, Papa Roach és Cypress Hill a Volt Fesztiválon

Valentin napi ajándékként az utolsó adag sztárfellépős csomagot dobta be a közösbe a Volt Fesztivál csapata, ahol a nagy visszatérő Black Eyed Peas mellett a Papa Roach és a Cypress Hill is Sopronban landol júniusban.
 
Programváltozás a Strand Fesztiválon: elvesztettük a frekvenciákat

Programváltozás a Strand Fesztiválon: elvesztettük a frekvenciákat

Alig egy hét múlva kezdődik a Balaton legnagyobb nyárbúcsúztató fesztiválja a Strand, ahol sajnos az utolsó pillanatban is akadnak még izgalmak a fellépők terén.
 
Milliomosképző, szörpfőzés, lovaskocsizás, vitorlázás - Programajánlatok korán kelőknek az EFOTT-on

Milliomosképző, szörpfőzés, lovaskocsizás, vitorlázás - Programajánlatok korán kelőknek az EFOTT-on

A mai napon indult az EFOTT Velencén, ahol a koncertek mellett napközben sem hagyják magukra a fesztiválozókat a szervezők.
 
Idén még sportosabb lesz az EFOTT!

Idén még sportosabb lesz az EFOTT!

Nem véletlen, hogy az EFOTT-ot tartják a legsportosabb nyári fesztiválnak, hiszen a táncon és a csápoláson túl – Jessie J, John Newman, Lost Frequencies, Dub FX, a Volbeat és a legnagyobb magyar együttesek koncertjei mellett – nappal számos mozgalmas tevékenységet lehet űzni, vagy...
 
 
Fotó: EFOTT/Facebook

Az EFOTT-on (is) kártyázni fogsz!

Készpénzmentes és családbarát lesz az idei EFOTT, ahol több újdonsággal is készülnek a szervezők a minél tökéletesebb hangulat megteremtéséért.
 
Kitalálod a fotó alapján, ki az EFOTT most bejelentett sztárfellépője?

Kitalálod a fotó alapján, ki az EFOTT most bejelentett sztárfellépője?

Már megtekinthető az EFOTT fesztivál honlapján az idei menetrend, ráadásul befutott még egy fesztivál kedvenc is...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek