Tavaszi szél vizet áraszt – Amerikai énekesnővel készített közös dalt Lotfi Begi

A magyar dj-producer és Cecilia Gault Heartbreak című száma és klipje éppen az imént debütált.

Fotó: Cecilia Gault/FB
Klipet kapott Rúzsa Magdi Fradi-lemezes dala

Klipet kapott Rúzsa Magdi Fradi-lemezes dala

Új felvétel érkezett a nagy Fradi lemezről. A projekt megálmodója és producere Lotfi Begi, aki a közreműködők és vélhetően a szurkoló számára is kedves dalokkal fokozza a futballhangulatot.
 
Fotó: Alamy

Kozso rábólintott az Ámokfutók gigaslágerének újrakeverésére

A hold dala – megvan? Na, ezt a '90-es években igen népszerű dalt gondolta újra – ki más? – Lotfi Begi, aki DR BRS-sel és Náksival keverték újra az egykori nagy nyári slágert.
 
 
Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

35 ezren mentek el az ingyenes szuperkoncertre

A Puskás Aréna Szoborparkban mintegy 35 ezren gyűltek össze, hogy a legismertebb hazai slágereket élvezzék - tájékoztatta a megalakulása 30. évfordulója alkalmából megtartott rendezvényről a Szerencsejáték Zrt. közleményben az MTI-t.
 
Az Elrontottam után itt a Megbántam

Az Elrontottam után itt a Megbántam

Dánielfy Gergő és Rácz Gergő idén márciusban hozták ki közös dalukat az Elrontottamot, ami a megjelenésekor rögtön felkapott lett YouTube-on, és a rádióban azóta is sokszor lehet hallani. Most pedig itt van a Megbántam, avagy az Elrontottam-remix.
 
Klipforgatás (Fotó: Sipos F. Tamás)

Buli van a parton: újrahúrozták Sipos F. Tamás 28 éves slágerét

Sipos F. Tamás 1993-as slágere idén aktuálisabb, mint valaha: sokan a szervezett utazások és programok helyett a kötetlenebb szabadtéri programokra teszik a voksukat :)
 
 
Csókkirály-show a Margitszigeten

Ma nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház

Csütörtökön nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház, ahol 4 hónap alatt 40 nagyszínpadi előadás látható, emellett 40 ingyenes gyerek és családi programmal, irodalmi sétákkal és kiállításokkal várják a közönséget.
 
A Swing à la Django, Lotfi Begi,Tarján Zsófi és Curtis csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

Lotfi Begi, Tarján Zsófi, Curtis és a Swing a la Django csiszoltak egyet a Kimnowak Gyémántján

A '90-es évek ikonikus dalát Tarján Zsófi, Lotfi Begi és Curtis közösen gondolta újra – a nem mindennapi ötletért pedig a Swing à la Django zenekar felel, amely fúziós világával sorra hódítja meg a hallgatókat.
 
25 év után visszatért Császár Előd

Visszatért Császár Előd

Tiltott szerelem... dúdolod? Császár Előd ikonikus trackje vadonatúj formában, Nikával és Lotfi Begivel tért vissza.
 
EFOTT

Földön, vízen és a levegőben: elkészült az EFOTT-himnusz

Bár a fesztiválok szervezői már annak is örülnek, ha az előzetes tervek szerint sikerül megrendezni a 2020-as eseményeket, az EFOTT rádobott még egy lapáttal, hogy még emlékezetesebbé tegye az idei rendezvényt. Megérkezett a hivatalos himnusz Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi és DR BRS...
 
Fotó: Wendy Wei (Pexels)

500 embernek nem éri meg külföldi fellépőt hozni

Egy videós beszélgetés során Bujtor Balázs hegedűművészt, Molnár Csillát, a Halott Pénz menedzserét és Lotfi Begi dj-t, kérdezték, ez utóbbitól idézünk.
 
Ötmillió forintot gyűjtöttek összea magyar dj-k!

Ötmillió forintot gyűjtöttek össze a magyar dj-k!

Ötmillió forintot gyűjtött össze tizenkét hazai élvonalbeli dj a zeneipar bevétel nélkül maradt háttéremberei számára. A pénzhez a Fábián Juli Alapítványon keresztül juthatnak hozzá a rászorulók.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek