Megjelent a Punnany Massif énekesének új dala

Meszes Balázs, a Punnany Massif énekese "meszka" nevű szólóprojektjével tavaly óta egy nagylemezzel és két single-el hívta fel magára a figyelmet, mindemellett élőben fellépett többek között a Budapest Parkban, a Művészetek Völgyében, Paloznaki Jazzpikniken és a Kerekdomb Fesztiválon is.

Megjelent a Punnany Massif énekesének új dala
Fotók: Miki357

Punnany Massif 20 a Budapest Parkban

Felcser „RendbenMan” Máté születésnapjának alkalmából új klippel jelentkezett a Punnany Massif, szeptember 29-én pedig a zenekar fennállásának 20. évfordulóját ünneplik a Budapest Parkban.
 
Pécs, Ózd, Balaton: feltörekvő zenekarokat karol fel Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif

Pécs, Ózd, Balaton: feltörekvő zenekarokat karol fel Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif

Zenei platformot indít az egyik mobilszolgáltató, amelyben Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif egy-egy feltörekvő helyi együttest karol fel. A kezdeményezés célja, hogy országos ismertséghez segítse a tehetséges előadókat a digitális eszközök és a rutinos zenei alkotók...
 
 
Hogyan lett a Kispál és a Borz az ország egyik vezető zenekara?

Hogyan lett a Kispál és a Borz az ország egyik vezető zenekara?

Tavaly Pécsi szál címmel már készült egy film, amely azt kutatta, hogyan lett Pécs a magyar könnyűzene fellegvára. Sok más banda mellett innen indult a Kispál és Borz, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a 30Y, Takáts Eszter és például a Junkie Jack Flash. Most egy könyv boncolgatja...
 
Ilyen volt tavaly...

Nem lesz nagyszínpad a ma kezdődő szüreti fesztiválon Tokajban

Ma kezdődik és vasárnapig tart a Tokaji Szüreti Napok: a rendezvényen lesz többek között utcaszínház, népi játékok tere, tűzzsonglőrshow és interaktív történelemóra, de bemutatkoznak a gólyalábasok és vásári komédiások is
 
 Photo by Dazzle Jam from Pexels

A legnépszerűbb dalaikat dobják a közösbe a zenekarok az UNICEF segélykoncerten

Június 16-án a Budapest Parkban nyolc közkedvelt hazai zenekar ad koncertet, melynek teljes bevételét az UNICEF kapja, rajtuk keresztül pedig a hátrányos helyzetben élő gyermekek. Az eseményen fellép Caramel, a Supernem, a Magna Cum Laude, a Punnany Massif, a Bagossy Brothers Company, a...
 
VízZeneVirág

Amikor a víz és a zene találkozik a virággal

Június végén 26. alkalommal várja a látogatókat Tatán a Víz, Zene, Virág Fesztivál, ahol a fellépők névsorát erősíti többek közt az Edda, a Lord, a USNK, a Halott Pénz és a Punnany Massif is.
 
 
Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

A Budapest Park nyolcadik évadában egy egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, grandiózus all star koncert lesz április 25-én, ahol a hiphop szcéna krémje mutatja meg magát nagyzenekaros kísérettel.
 
Dub Fx a FEZEN-en!

Dub Fx a FEZEN-en!

Két nagy fesztiválkedvenccel bővült a lista: a 2019-es FEZEN-re három év után visszatér Dub Fx és itt lesz az idén új lemezzel jelentkező Punnany Massif is.
 
Fesztivál híradó

Spanyol szívtipró, Guinness-rekorder metálbanda: újabb bejelentések a nyárra

Újabb fesztivál-bejelentések, magyar és külföldi sztárfellépők a SZIN és a Rockmaraton kínálatából. Jön a spanyol macsó Alvaro Soler, a metál-szekcióban pedig az angol Napalm Death, a brit Bury Tomorrow, és az Our Hollow, Our Home csapata.
 
Prédikátor néven tért vissza Pajor Tamás, s hozta magával Gesztit meg Gesztesit is

Prédikátor néven tért vissza Pajor Tamás, s hozta magával Gesztit meg Gesztesit is

Prédikátor néven tér vissza a Neurotic együttes egykori frontembere, Pajor Tamás, és hozott egy klipet is bemutatkozásnak, amelyben a címben említetteken kívül azért még benne vannak páran.
 
Ha nem is ugyanabban a felállásban, de biztos ott lesznek a Parkban 2019-ben is

Két taggal kevesebb a Punnany Massifban

Az elmúlt hetekben valami vírus söpört végig a zenei életen, hiába, ez a tél... Nem nagyon tudunk mondani még egy olyan időszakot, amikor ennyi változás volt rövid idő alatt – vagy a hírek terjednek gyorsabban.
 
Gondolj a nyárra: jövőre már 4 koncert is lesz a Balaton közepén

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek