A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában
Fotó: Broadway

Karácsonyra rock and rollt kértél? Itt van: a Hungária elhozta neked az új dalát

Az együttes 1995 óta először áll össze egy nagykoncert erejéig a Puskás Arénában. Körülbelül ennyi ideje új dalon sem munkálkodtak együtt, sőt, karácsonyi dal a Hungária történetében eddig még SOHA NEM született.
 
A turné 2024 novemberében zárul az USA-ban.

Kitört a világban a koncertőrület

"A koncertek iránti kereslet kifejezetten erőssé vált az elmúlt időszakban – és egyelőre nincs jele lassulásnak, még annak ellenére sem, hogy az infláció elég erőteljesen beleharapott a háztartások büdzséjébe. Persze, ez csak egy ok a sok közül, hogy Azahriah miért tudta...
 
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Ed Sheeran a Puskás Arénában!

2024-ben Ázsiában és Európában koncertezik Ed Sheeran a rekordokat döntögető „+ - = ÷ x” Matemathics Tours produkciójával, melynek keretén belül 2024. július 20-án a Puskás Arénában fog fellépni.
 
Még egy koncertet ad Azahriah a Puskásban

Még két koncertet ad Azahriah a Puskásban

Mivel a jegyek 95%-a elfogyott ez első napi rohamban a május 25-i koncertre, Azahriah a FB-oldalán tette közzé, hogy másnap, 26-án is lesz egy koncert. Aztán, amikor az is elfogyott, jött a harmadik dátum: 2024. május 24. Tripla Puskás – hoppá!
 
Fotó: Azahriah/FB

Első magyar előadóként Azahriah ad önálló koncertet a Puskás Arénában

Azahriah először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. A dalszerző-előadó 2024. május 25-én grandiózus látvánnyal és számos meglepetéssel készül.
 
Erre még meghívlak – Halott Pénz a Puskás Arénában

Erre még meghívlak – Halott Pénz a Puskás Arénában

A zenekar 3 teltházas Budapest Aréna és 12 teltházas Budapest Parkos koncert, rengeteg sláger és szakmai díj után emeli a tétet, és 2024. június 8-án a Puskás Arénában a rajongóikkal együtt ünneplik meg a Halott Pénz-sztori 20. születésnapját.
 
 
Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

A nemzeti lottótársaság idén is egész estés koncertsorozattal készül az Eurojackpot Szuperkoncertre a Puskás Aréna Szoborparkban szeptember 23-án..
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

DM 2023 – Jövőre veletek ugyanitt

Az egyik szemünk sírt, a másik pedig nevetett a Depeche Mode koncertjén, amikor megboldogult fiatalkorunk köszönt vissza jó másfél óra erejéig, és egy picit visszarepültünk a kilencvenes évek környékére. Ugyanakkor némi szomorúság is keringett a levegőben aznap este, mivel...
 
Az Év Turnéja Budapestre jön – 16 év után visszatér a COLDPLAY

Az Év Turnéja Budapestre jön – 16 év után visszatér a COLDPLAY

A Coldplay 2023-as telt házas stadionturnéját követően bejelentette az európai koncertek harmadik körét 2024 június – július-augusztusára. A megállók között ott van Görögország, Románia és Finnország, valamint az első római koncertjük 2003 – és az első budapesti 2008 óta.
 
Van még valami, amit a Rammstein-koncertről nem írtak le?

Van még valami, amit a Rammstein-koncertről nem írtak le?

Nem sok. Mi a szerdai koncertet láttuk, de már kedden délelőtt spolier-hegyek jelentek meg, amelyekkel igyekeztünk elkerülni az ütközést. Szóval, sok újat nem tudunk mondani, nem is nagyon akarunk, gyak. minden megvolt, de talán azért akad valami...
 
Harley-Davidson 120 – fesztivál az új Puskás Aréna Parkban

Harley-Davidson 120 – bazi nagy motoros buli az új Puskás Aréna Parkban

A 120 éves Harley-Davidson európai fesztiválját idén június 22-25. között Budapesten rendezik meg, az új Puskás Aréna főépületében és annak parkjában, valamint közvetlenül a stadion előtti széles sugárúton.
 
Bombahír: duplázik a Rammstein Budapesten!

Bombahír: duplázik a Rammstein Budapesten!

Már a jegyértékesítés első napja is elég volt hozzá, hogy a német zenekar csaknem csurig töltse a Puskás Arénát a július 11-i koncertre.
 
A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek