Zorán vagy a Quimby lép fel a Művészetek Völgyében?

Jó hírünk van: mindketten! 2023. július 21. és 30. között a 32. Művészetek Völgyében több jubileumot is ünnepelnek majd, továbbá izgalmas, kizárólag a fesztivál kedvéért született koncertekre is számíthatunk.

Zorán vagy a Quimby lép fel a Művészetek Völgyében?
Ezt is elviszem magammal – Budapest Bár Kiss Tibiveol a Parkban

Ezt is elviszem magammal – Budapest Bár Kiss Tibivel a Parkban

Másfél év, covid miatt befagyasztott idő, 120 km Győrből, egy órát késő vonatút – végre ott voltunk a Budapest Parkban, a Budapest Bár 1000. koncertjén. (Ezer egyéjszakás kaland?)
 
Aki tegnap ott volt a Parkban, sosem feledi: Budapest Bár – Kiss Tibivel!

Aki tegnap ott volt a Parkban, sosem feledi: Budapest Bár – Kiss Tibivel!

Májusban még azt írtuk, ezen a nyáron nélkülöznünk kell a zene színpadairól a Quimby frontemberét és a BB oszlopos tagját, később is csak olyan hír jött, hogy a zenésztársai találkozhattak vele. Tegnap azonban két szám erejéig is csatlakozott a Budapest Bár társulatához a...
 
 
Fotó: AlteRába

Quimby-visszatérés helyett Intim Torna Illegál-búcsú az AlteRábán

„Elsősorban hatalmas hála és nagy köszönet Nektek, hogy kitartatok az AlteRába Fesztivál mellett. Nem volt egyszerű ez a másfél év, de fel a fejjel, 35 nap múlva újra AlteRába!" – üzeni Hegedűs László, a fesztivál főszervezője.
 
Fotó: Művészetek Völgye

Idén átrajzolják a Művészetek Völgye térképét

Amennyiben a járványhelyzet engedi, július 23. és augusztus 1. között valósul meg a Művészetek Völgye. A vásár részt is kicsit átalakítják, hogy elkerüljék a sokadalmat, és nyitottak a tereken, plusz Vigántpetenden és Taliándörögdön is új udvarok indulnak.
 
Fotó: Művészetek Völgye/FB

Kapolcson már fellép a Quimby

Még nagyon sok a HA a történetben, de HA minden jól megy, idén lesz Művészetek Völgye Kapolcson. A szervezők az Indexnek már el is árultak párat a fellépők közül.
 
 Varga Livius nyerte a Dalszerzők Napja alkalmából meghirdetett közönségszavazást

Varga Livius nyerte a Dalszerzők Napja alkalmából meghirdetett közönségszavazást

Az Artisjus által indított versenyben összesen 68 könnyű- és komolyzenei alkotó vett részt saját szerzői énjét bemutató videójával. A filmekre péntek éjfélig több mint 11 ezer szavazat érkezett.
 
 
Fotó: Kárpáti Dódi Priváti Projekt

Kárpáti Dódi a saját nappalijába várja a közönségét

Egy héten át minden nap 11–15 óra között bárki bekopogtathat megnézni Mr. Priváti kiállítását, este meg szeánszokat tart a nappalijában vendégművészekkel: értelem- és szabályszerűen ezek korlátozott létszámmal futnak majd (12 fő), az utóbbi regisztrációhoz és ...
 
A Quimby billentyűsének új klipjében ott van már mindenki!

A Quimby billentyűsének új klipjében ott van már mindenki!

Balanyi Szilárd a Quimby mellett saját szólóprodukciójával pörög, mi is mutogattunk tőle már klipeket, viszont ez a mostani különbözik egy dologban az előzőktől: a teljes zenekar feltűnik benne.
 
Díjnyertes borokkal és rengeteg koncerttel érkezik május végén a Feszt!Eger

Borok és dalok: rengeteg koncerttel érkezik május végén a Feszt!Eger

Már csak röpke két hét, és elrajtol a 2019-es fesztiválszezon, amit hagyományosan a díjnyertes borokkal és háromnapos koncertáradattal a Feszt!Eger nyit május végén, olyan fellépőkkel, mint a Halott Pénz, a Quimby, a Road, a Fish! vagy a Follow the Flow.
 
A Quimby a Parkban fog cirkuszolni

A Quimby a Parkban fog cirkuszolni

A Quimby és a Freak Fusion Cabaret évekkel ezelőtt már dolgozott együtt az Ajjajjaj klipjében, tavaly pedig színpadra álmodták a Dürer Kert 10. születésnapjára a Cirque du Quimbyt, most azonban teljes társulattal, egy még nagyobb játszótéren gondoskodnak arról, hogy mindenkinek tátva...
 
Gondolj a nyárra: jövőre már 4 koncert is lesz a Balaton közepén

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
 
Vissza a suttyórockhoz: itt a Quimby dobosának legújabb albuma!

Vissza a suttyórockhoz: itt a Quimby dobosának legújabb albuma!

A Nemzet Metronómja, ifj. Gerdesits Ferenc dobos, azaz Faszi anyazenekarának a Quimby tekinthető, de saját zenekara, a Marlboro Man is immáron a 26. születésnapját ünnepli idén, amit egy új albummal ünnepelnek meg.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek