Két részletben vehettek Manuel-albumot

Nem azért, mert annyira drága, hanem azért, mert a fiatal zenész azt szerette volna, hogy a két év termését hordozó számokra megfelelő figyelem jusson.

Két részletben vehettek Manuel-albumot
Fotó: RTL

A vírushoz passzoló műsor jöhet ki az X-faktor helyett ősszel

Azt már áprilisban tudni lehetett – bocs, nem figyeltünk eléggé –, hogy elmarad 2020-ban az X-Faktor jubileumi, 10. évada az RTL Klubon. A Sorozatwiki viszont odafigyelt, mi több, azt is tudja, mi jön helyette.
 
Fotó: GIL/FB

Holtan találták az X-faktorból egykoron kizárt fiatal zenészt

Meghalt Petics Kristóf, a GIL (Gilbert In Love) zenekar frontembere, az X-Faktor egykori versenyzője és énekese, erősítette meg a bulvársajtóban keringő információkat az Indexnek a zenekar ritmusgitárosa, Fekete Edward.
 
 
Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi első lemeze három éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint beturnézta az egész országot. A fiatal énekesnő most egy vadonatúj dallal jelentkezik, amely az elvesztés, elengedés és elmúlás témáit járja körbe.
 
Nem tököltek a srácok: egyszerre négy dallal jött ki az USNK

Nem tököltek a srácok: egyszerre négy dallal jött ki az USNK

A tavalyi X-Faktor győztes USNK négy új dalt publikált: EP formájában kiadtak három angol nyelvű dalt, valamint közösen készítettek egyet magyarul is – ByeAlex-szel.
 
Komoly döntés lehetett – ilyen érdeklődés mellett...

James Arthur lemondta az év hátralévő koncertjeit

Rossz hírek érkeztek a február 9-én Budapestre érkező angol énekes-dalszerző James Arthurtól, ugyanis kimerültségre hivatkozva az akusztikus turné összes decemberi állomását törölni kényszerült. Reméljük a felépülés gyors, és maradandó lesz, hisz már csak két hónap van a...
 
Puskás Peti rajong a Stranger Things filmsorozatért

Puskás Peti rajong a Stranger Things filmsorozatért

Olyannyira, hogy az elsők között nézi meg az új évadokat, sőt a The Biebers koncertek elején minden alkalommal lemegy a főcímzene, ráadásul új klipje is a nagy népszerűségnek örvendő sorozat képi világát idézi meg.
 
 
Megjelent az X-Faktor női mentorának friss klipje

Megjelent az X-Faktor mentorának friss klipje

Dallos Bogi első lemeze két éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint végigturnézta az egész országot. A fiatal énekesnő most egy vadonatúj dallal jelentkezik, amely a folyamatos megfelelési kényszer és a felnőtté válás témáit járja körbe.
 
James Arthur

A Budapestre készülő James Arthur Travis Barkerrel készített új dalt

Tegnap új videóval jelentkezett James Arthur, aki harmadszorra látogat el hazánkba 2020. február 9-én – a Barba Negrában ad koncertet, ahol az új albumáról bizonyára felcsendül majd ez a dal is.
 
Fotó: imgur.com

A világ kétszeresen is legszexibb énekesnőjét kidobták Madam Tussaud panoptikumából

A Madam Tussauds úgy döntött, hogy eltávolítja Cheryl Cole (Cheryl Ann Tweedy) viaszszobrát, mert úgy ítélték meg, hogy többé már nem releváns hírességként, úgyhogy inkább lecserélik valaki máséra – adta hírül a 24.hu.
 
A fotón a Ricky and the Drunken Sailors (RTL)

Ez már hányadik botrány, amióta Zámbó Jimmy meghalt...?

Már annyiszor elhatároztuk, hogy megnézünk egy X-faktort, de valahogy nem ugrottuk meg a feladatot, az első öt perc kifogott rajtunk. A mostani balhéról is a Blikkből értesültünk.
 
Fotó: Daily Express

Simon Cowell csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán

Csillagot kapott Simon Cowell, az American Idol és az X-faktor tehetségkutatók alkotója a hollywoodi Hírességek sétányán - írta a Variety.com.
 
Fotó: Kollár Szabolcs

Van élet a Megasztár és az X-faktor után: Jaggers

Az abonyi zenekar megjárta az X-faktor döntőjét, énekesük pedig a Megasztár legjobbjai között szerepelt. Most kihoztak egy három számos kislemezt.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek