Maluma portréja újrahasznosított műanyagokból készült

Maluma egy új, vizuális albummal lepte meg rajongóit. Az album borítóját a kolumbiai művész, Federico Uribe készítette, aki műveit újrahasznosított anyagok felhasználásával készíti.

Maluma portréja újrahasznosított műanyagokból készült
Fotó: Chris Pizzello/Invision

Bob Marley legidősebb fia Budapestre jön: Ziggy Marley a Parkban ad koncertet

Első budapesti koncertjét adja Ziggy Marley, Bob Marley legidősebb fia idén nyáron. A reggae előadó, aki tavaly a VeszprémFesten lépett fel először Magyarországon, július 30-án a Budapest Parkban zenél.
 
Lajkó Félix triplázik a VeszprémFesten

Lajkó Félix triplázik a VeszprémFesten

A népszerű hegedű virtuóz idén három koncertet is ad a fesztiválon, ráadásul három különböző stílusban. Partnerei a játékban a lengyel VOŁOSI formáció, és a svájci származású dobos klasszis Jojo Mayer.
 
 
Ziggy Marley, Bob Marley legidősebb fia is ott lesz a VeszprémFesten

Ziggy Marley, Bob Marley legidősebb fia is ott lesz a VeszprémFesten

Ismét sztárparádéval kedveskedik az idén 15. éves jubileumát ünneplő VeszprémFest. Könnyűzenei oldalról érkezik Ziggy Marley, Joss Stone, Amy Macdonald és Aloe Blacc, az opera világából pedig José Cura, Miklósa Erika, Ramón Vargas és Rost Andrea, valamint a behatárolhatatlan...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek