A lakosok utálják – a polgármester kitart a kolozsvári fesztivál mellett

Mindösszesen négyszázezer résztvevőt várnak a tegnap kezdődött Untold fesztiválra Kolozsváron. A lakosság számottevő része – főleg a környékbeli negyedek lakói – elsősorban a zajszennyezés miatt ellenzi, hogy az egyébként fizetős rendezvényt a városban tartsák.

A lakosok utálják – a polgármester kitart a kolozsvári fesztivál mellett
Megjelent a .jaXon. zenekar első nagylemeze

Bemutatjuk a .jaXon. zenekart és első nagylemezét

A .jaXon. zenekar 2020 decemberében alakult. Az volt az elképzelés, hogy olyan zenét játsszanak, ami minden tag szívügye, de ugyanakkor könnyebben fogyasztható, azok számára is, akik inkább a vokális zenéket kedvelik.
 
Fotó: TBG Production

Kóbor János lánya is fellép a fertőrákosi barlangszínházban

Komoly- és könnyűzenei koncertek, tánc- és színi előadások, musicalek és operett is szerepel a fertőrákosi barlangszínház idei évadának műsortervében, a szezon május 20-án kezdődik a Sopron Táncegyüttes műsorával. Néhány előadásra márt megnyitották a jegyvásárlás...
 
 
Ma kezdődik a fertőrákosi barlangszínház idei évada

A Punnany Massifé lesz az első tánc: ma nyit a fertőrákosi barlangszínház

Ma kezdődik a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 2022-es szezonja: a Királynők és királyok címmel meghirdetett évadot a Punnany Massif zenekar nyitja meg, másnap Szulák Andrea és a Stúdió 11 Ensemble ad koncertet.
 
Nagyon nagy nevek a soproni dobos fiestán

Nagyon nagy nevek a soproni dobos fiestán

Stanley Jordan dzsesszgitáros, David Sanborn hatszoros Grammy-díjas szaxofonos, valamint Billy Kilson dobos is fellép a negyedik SopronDrum elnevezésű fesztiválon július 7. és 10. között a fertőrákosi barlangszínházban.
 
 Andrea Piacquadio fotója a Pexels oldaláról

Az NMHH szerint ők a magyar rádiók legnépszerűbb hazai előadói

A magyar előadók közül a rádiókban Rúzsa Magdolna, Ákos és a Wellhello voltak a legnépszerűbbek, míg a külföldiek közül Dua Lipa, Ava Max és a Maroon 5.
 
Fotó: Ákos/FB

Koronavírusosak Ákos zenésztársai, idén nem lesz Aréna-koncert

Az elmúlt napokban két zenésztársa is pozitív covid-tesztet produkált, így sajnos az eredetileg tervezett december 11-i dátumon nem tudják megtartani az előadást – közölte a Budapest Aréna a FB-oldalán.
 
 
Nem marad el a decemberi Ákos-koncert az Arénában

Nem marad el a decemberi Ákos-koncert az Arénában

A Petőfi Rádióban jelentette be Ákos, hogy nagyszabású koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában december 11-én, szombat este.
 
Elkészült Rúzsa Magdi kézilabda Eb-himnusza

Elkészült Rúzsa Magdi kézilabda Eb-himnusza

Fight – ez a címe a januári magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság hivatalos dalának, amelyet Rúzsa Magdolna énekel. A torna himnuszához elkészült a profi táncosok közreműködésével felvett videóklip is.
 
A Punnany Massiftól Rúzsa Magdiig: hatvan előadással érkezik a fertőrákosi barlangszínház új évada

A Punnany Massiftól Rúzsa Magdiig: hatvan előadással érkezik a fertőrákosi barlangszínház új évada

Királyok és királynők évada mottóval, széles műfaji választékot kínálva, minden eddiginél több, összesen hatvan előadást tervez a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház a következő évadban.
 
Még nem tudjuk, milyen, de Rúzsa Magdi énekli a 2022-es férfi kézilabda Eb hivatalos dalát

Még nem tudjuk, milyen, de Rúzsa Magdi énekli a 2022-es férfi kézilabda Eb hivatalos dalát

A Fight című, angol nyelvű dalt – melyet Szakos Krisztiánnal közösen szereztek – állítólag hamarosan a nagyközönség is megismerheti. Az Európa-bajnokság január 13-án, éppen 100 nap múlva kezdődik Budapesten.
 
Megjelent Rúzsa Magdi Karmája

Megjelent Rúzsa Magdi Karmája

Karma címmel megjelent Rúzsa Magdi sorban nyolcadik stúdióalbuma, amelyen 14 dal hallható.
 
A Dimitrov tértől a csepeli Vasmunkás térig: térképen a 80-as évek szórakozóhelyei is

A Wichmann-kocsmától a Fortunáig: immáron térképen a 80-as évek szórakozóhelyei is

Vízi Ákos a 90-es évek után térképre vitte az előző 10 év felhozatalát, a klubok világát. A különbség szembetűnő – írja bejegyzésében.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek