Kalandra Fül! – Magyarország egyetlen családi klasszikus zenei fesztiválja

A gyerekeket és a kisgyermekes családokat várja az Óbudai Danubia Zenekar az 5. Kalandra Fül nevű klasszikus zenei, gyerek- és családi fesztiváljára február 24-én a Budapest Music Centerben (BMC).

Fotó:  Óbudai Danubia Zenekar
Adventi koncertsorozat az óbudai Fő téren

Adventi koncertsorozat az óbudai Fő téren

Jöjjön ki Óbudára, avagy december 1-jén, pénteken 17 órától négy hétvégén keresztül programokkal, koncertekkel, gyertyagyújtással és főképpen varázslatos adventi hangulattal várnak mindenkit a Fő térre.
 
Vasárnap este Magashegyi!

Az Óbudai Kézműves Sörfesztivál koncertjei

Lassan vége lesz az Óbudai Nyárnak is – a záróeseményen sörrel lehet leöblíteni a vakáció vége okozta nagy-nagy szomorúságot, mindebben a koncertek is nagy segítségünkre lesznek.
 
 
Fotó: Sziget

Óbuda applikációval olcsóbban mehetnek a helyi fiatalok a Szigetre

Az Óbuda applikációt letöltő, 25 éven aluli, harmadik kerületi személyek 33 százalékos jegykedvezményt igényelhetnek a Sziget fesztivál egy napjára. Az elérhető kódok véges számúak, a kedvezményt a készlet erejéig tudják biztosítani. Igényelni augusztus 1-től augusztus 15-ig van...
 
A Carson Coma és a Neoton família is koncertet ad az Óbudai Nyár nyitóhétvégéjén

A Carson Coma és a Neoton família is koncertet ad az Óbudai Nyár nyitóhétvégéjén

A rendezvénysorozat több helyszínen is folyik majd, a Fő téri nagyszínpadon kívül a Luppa Beachen, az Esernyősben, az aquincumi romkertben, a Római-parton és többek között a békásmegyeri piacon is. A rendezvények ingyenesek.
 
Fotó: Óbuda Napja

Mohabá' soha nem gondolta volna, hogy valaha is a Hooligans-ről fog írni

Mert ha írok, akkor az azt jelenti, hogy hallgattam, esetleg láttam is őket. S erre eddig semmiféle indíttatásom nem volt mindannak ismeretében, ami eljutott a munkásságukból hozzám – magyarázta.
 
Fotó: Óbuda Napja/FB

Már ácsolják a színpadokat a Fő téren – Óbuda (két) Napja május 6-7.

Már elkezdődtek az előkészületek a hétvégére, amely ingyenes koncertek sorát hozza el a kerületben (Fő tér, Szentlélek tér, Kobuci Kert és más helyszínek). Nézzük, hogy a jó túrós csuszán kívül miért érdemes Óbudára kimenni.
 
 
Négy ország, öt nap, tíz zenekar - világzenei fesztivállal zárja az évadot a KOBUCI

Négy ország, öt nap, tíz zenekar – világzenei fesztivállal zárja az évadot a KOBUCI

Október 4. és 8. között kerül ismét megrendezésére a világzene óbudai szigeteként emlegetett koncerthelyszín tematikus fesztiválja, a IV. Óbudai Világzenei Hét. Régi ismerősökkel, kiváló hazai és nemzetközi muzsikusok közreműködésével, a peremműfaj ünnepével köszön el...
 
Teljes az Óbudai Kézműves Sörfesztivál zenei programja

Pénteken kezdődik az Óbudai Kézműves Sörfesztivál – koncertek a sör mellé

Három év kényszerű kihagyás után ismét söröket lehet kóstolni Óbudán. A sörkultúráról és a sörfőzésről szóló kiselőadások mellett koncertek is lesznek augusztus 26. és 28. között a Fő téren.
 
 Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Az Óbudai nyár programsorozat keretein belül augusztus 14-én Django Feszt lesz a Kobuci kertben. A fesztivál méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének.
 
Fotó: Óbuda.hu

Nyár, plázs, koncertek Óbudán

Az Óbudai Nyár elnevezésű, több mint két hónapos rendezvénysorozat már elkezdődött, és egészen augusztus végéig tart majd különféle programokkal, koncertekkel, Piknik Mozi előadásokkal. Ismét lesz ingyenes Lupa-nap (csak a kerületieknek), és újra nyit a Római-parti Plázs is.
 
Az Omega dobosa nyitja meg az Azok a rockzenészek című fotókiállítást Óbudán

Az Omega dobosa nyitja meg az Azok a rockzenészek című fotókiállítást Óbudán

Szalay Zoltán életművéből nyolcvan könnyűzenei témájú fotó látható június 30-tól az Óbudai Társaskör Pincegalériájában. Az "Azok a rockzenészek - Ahogyan Szalay Zoltán látta őket" című tárlatot Debreczeni Ferenc, az Omega dobosa nyitja meg június 30-án.
 
ingyenes koncerttel jön Óbuda Napja

Mintegy húsz ingyenes koncerttel jön, jön, jön Óbuda Napja

Mint minden más rendezvény, Óbuda Napja sem látott két éve élő embert – és viszont. A felhozatalból úgy tűnik, május 7-8. között amit csak lehet, bepótolnak az óbudai Fő téren, ahová ezúttal nem annyira a túrós csusza miatt lesz érdemes kimenni.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek