Lakótelepi koncertsorozatot indít a Swing a la Django Újpesten

Zajlik a kulturális élet Újpesten. Az ingyenes autósmozi után most ingyenes koncertekkel kedveskednek a helyi lakosoknak, amihez a szerencséseknek még csak ki se kell mozdulniuk otthonról.

Swing a la Django
Autósmozi

Újabb – zárt körü és ingyenes – autósmozi nyílik Budapesten

Újabb autósmozi nyílik a fővárosban júniusban, ahol klasszikus sikerfilmeket nézhetünk biztonságos körülmények közt, ráadásul ingyen! A dolog szépséghibája, hogy a szolgáltatást csak újpesti lakosok vehetik igénybe.
 
Újpesti Karácsonyi Vásár

Carbonfools, Tolvai Reni, Caramel: koncertek az újpesti karácsonyi vásárban

November 29. és december 23. között, 4 hétvégén át tart a koncertekkel tarkított Karácsonyi Vásár Újpesten a Szent István téren, ahol egy ideiglenes jégpályával is készülnek a szervezők. A programok természetesen ingyenesen látogathatók.
 
 
Újpesten Tátraival és Budapest Bárral erősít a Szüreti Mulatság

Újpesten Tátraival és a Budapest Bárral erősít a Borfesztivál

Itt van az ősz, itt van újra, és nem meglepő módon ilyentájt sorban tartják a szürettel és borral kapcsolatos rendezvényeket. Újpesten a zenei kínálatban két húzónév is található: péntek este a Budapest Bár, szombat este pedig a Tátrai Band lép színpadra. A rendezvény ingyenes!
 
Újpesti Városnapok

Korda Görgy, Curtis, Ocho Macho – színes felhozatal lesz Újpesten

Augusztus 29. és szeptember 1. között rendezik idén a hagyományos Újpesti Városnapok programsorozatot, ahol a fellépőgárdát erősíti többek közt a kerület szülötte Curtis, az Ocho Macho, Korda György és Balázs Klári, valamint a KFT is.
 
Fotó: Wasser Facebook

Lendületes zenék, Duna-parti hangulat – és sör

Már nem csak a Római partot érdemes becélozni, ha hangulatos esti programot keresünk, ugyanis az újpesti oldalon idén már három vendéglátói egység várja a szomjazókat. Ráadásul a Wasserban szerdánként menő dj-k pörgetik a korongokat.
 
fotó: UP Újpesti rendezvénytér Facebook

Fel a teraszra! – Remek ingyenes koncertek Újpesten

Új koncertsorozatot indított az UP Újpesti Rendezvénytér Terasz Live! címmel. A szombatonként jelentkező ingyenes rendezvényeken olyan előadók váltják egymást a színpadon, mint Dresch Mihály, Szirtes Edina Mókus, Micheller Myrtill, a ToSoDa Projekt, a Richie and the Mops, a Chameleon Jazz...
 
 
Little G Weevil

Ez a blues – Little G Weevil Újpesten

Április 6-án az UP Újpesti Rendezvénytér színpadán ad koncertet a hazai blues-élet egyik legkedveltebb alakja Little G Weevil, Dionne Bennett társaságában. Ennek apropóján született egy interjú a zenésszel múltról, jelenről – és egy kicsit a jövőről is.
 
Faremido Operatársulat

Opera: pátosz nélkül, kötetlenül és végtelenül szórakoztatóan!

Február elsején folytatódik Újpesten a nagy sikerű opera-beavató és kedvcsináló programsorozat a FareMido Operatársulat előadásában, ahová ezúttal is szeretettel várják a zenekedvelőket.
 
Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a...
 
Családi nap koncertekkel az Újpesti Víztoronynál

Családi nap koncertekkel az Újpesti Víztoronynál

Hagyományosan május utolsó szombatján rendezik meg Újpesten a Családi Napot, ahol a koncertek, és egyéb programok mellett a kerületieknek ingyen muskátli is jár.
 
Fotók: Várai Mihály/Újpest-Káposztásmegyer FB

Az Ady művház bezárása után is lesz kulturális élet Újpesten!

Nem is oly rég hírt adtunk arról, hogy az Újpestiek kedvenc művháza végleg bezárja kapuit március végén. Öröm az ürömben, hogy helyette egy jóval modernebb, színvonalasabb, és remélhetőleg minden igényt kielégítő közösségi "játszótér" nyitja meg kapuit hamarosan az...
 
Vége, függöny: 32 év után bezárja kapuit a művház Újpesten

Vége, függöny: 32 év után bezárja kapuit a művház Újpesten

A héten már beszámoltunk arról, hogy bezár a Gödör, most egy kulturális központtól kénytelenek elbúcsúzni a szórakozásra vágyó helyi lakosok. Ezúttal az újpesti Ady Endre Művelődési Házban oltják le végleg az összes villanyt.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek