A Wu-Tang Clan az EXIT-en

Az újvidéki EXIT Fesztivál az idei évben a hiphop 50. évfordulóját ünnepli, a jubileum főszereplője nem más lesz, mint a Wu-Tang Clan, de a Péterváradi erődbe érkezik még Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Chase & Status, Claptone, Sofi Tukker és még sokan mások. Mindez 2023. július 6-9. között.

A Wu-Tang Clan az EXIT-en
Nick Cave 2013-ban a fesztivál nagyszínpadán (Fotó: Exit)

Nick Cave, Calvin Harris, James Arthur: hatalmas buli Budapesttől 300 kilométerre

A hagyományos helyszínen rendezik meg július 7-10. között az EXIT Fesztivált: a Péterváradi erőd falai között közel 40 programhelyszín és több mint 1000 fellépő várja majd a bulizni vágyó közönséget.
 
Ismét bizonytalanná vált az Exit fesztivál megtartása

Ismét bizonytalanná vált az Exit fesztivál megtartása

A Magyar Szó portál szerint nem biztos, hogy lesz Exit, bár még nincs végleges döntés.
 
 
A régió egyetlen idei nagyfesztiválja: itt az EXIT programja

A régió egyetlen idei nagyfesztiválja: itt az EXIT programja

Bejelentették az augusztus közepére tolódott EXIT fesztivál első 30 fellépőjét, valamint a programhelyszíneket. Mint ismeretes, az újvidéki rendezvényt az eredeti júliusi dátum helyett nagyjából az idén elmaradó Sziget időpontjára, augusztus 13-16-ra halasztották, és ezért a szerb...
 
Fotó: Exit 2019 (FB)

David Guetta, Fatboy Slim, James Arthur – 20. születésnapját ünnepli az EXIT fesztivál

Az EXIT 2020. július 9-12. között több mint 40 programhelyszínnel várja a fesztiválozókat, pár névvel most kiegészült a line-up: DJ Snake, Sheck Wes, a Metronomy – és a Rockmaratonon is fellépő Marky Ramone.
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek