Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

A szlovák popsztár, Karin Ann, néhány hónap után, egy keserédes pop dallal tér vissza, amelyet egy stop-motion videóval fűszerezett, ezzel bizonyítva, hogy idén is érdemes lesz rá odafigyelni. A fiatal énekesnő rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, most Martin Terefe, Grammy-díjas producerrel dolgozott újra együtt.

Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga
Az AIR egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A francia AIR egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar, most a sokak által ismert ’AIR’ lemez, a ’Moon Safari’ női hangjával Beth Hirsch-sel alkotott. Ennek végeredménye az ’Ethereal’ lett, amely nosztalgikus,...
 
Fotó: ITS KARIN ANNA/FB

Szuper látványos klippel jelentkezik a régió friss pop csillaga

Karin Ann rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most talán eddigi leglátványosabb videójával jelentkezik.
 
 
Dallos Bogi és Fehér Balázs angol nyelvű közös dallal robbantja be a tavaszt

Dallos Bogi és Fehér Balázs angol nyelvű közös dalban mondja el

Dallos Bogi öt év után jelentkezett új albummal az ősszel. A fiatal énekesnő a lemez egyik szemelvényén Fehér Balázzsal dolgozott együtt, amelynek egy tavaszi hangulatú angol nyelvű dal lett a végeredménye – klippel.
 
Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres tavaszi EP-je, és komoly nemzetközi turnéja után új klippel jelentkezik. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most egy Kaliforniában forgatott klippel tér vissza.
 
A Massive Attack egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A Massive Attack egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A nemzetközi zenei színtéren is egyre ismertebb Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar most a sokak által ismert Massive Attack lemez, a Mezzanine "női hangjával", Sarah Jay Hawley-vel alkotott.
 
Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Dallos Bogi öt év után új albummal jelentkezik, amely mély témákat dolgoz fel széles spektrumon, személyes történetekbe ad betekintést. A fiatal énekesnő lemez mellett egy izgalmas képi világú klippel is jelentkezik, amely egy teljesen új oldalát mutatja meg.
 
 
Konyha

A második hullám a pultra vetette az új Konyha-albumot

Ötös a cím (de tényleg!), 11 a dal, 31 a perc, plusz 1 a ráadás, változatos stíluselemek, versként is kitűnőre értékelendő dalszövegek, az elmaradhatatlan "Hőlégbefuvók", a frissen igazolt Szebényi Dániel, no meg persze a mesterhármas Matyi, Dani, Márk – röviden, tömören ez a...
 
Fotó: Bon Jovi / Facebook

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a ’2020’ című, tizenötödik stúdiólemezéről ’Story of Love’ címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is megmutat nekünk a nappalijában.
 
Fotó: Hillsdom

A Belaut a BBC-ben remixelik

A duó régóta várt, második, Colourwave című albuma tavasszal jelent meg, amely számos pozitív kritikát kapott és több, mint félmillió streamnél jár. A külföldön is egyre sikeresebb zenekar, most a Risk It All című dalához készült remixel jelentkezik, amely a BBC Radio 1-on debütált.
 
Térben és időben is utazunk a Belau friss klipjében

Térben és időben is utazunk a Belau friss klipjében

A Belau friss lemezét október 12-én mutatja be az A38 Hajón, a CAFe Budapest keretein belül, számos extrával, vendégekkel, egyedi látvánnyal. Az európai turnéjának elmaradó állomásait a lehetőségekhez mérten folyamatosan pótolja, de addig is egy vadonat új videóval vigasztalják...
 
NEW FRIEND REQUEST

És akkor Sanyi beállt metált játszani...

A modern metal vonalat képviselő NEW FRIEND REQUEST zenekar első, ’Nem Kel Fel a Nap’ névre keresztelt nagylemeze után megérkezett a második, ’Lélekgyilkosság’ címmel.
 
Belau

Karibi hangulatban a Belau

A könnyed electronika szerelmeseinket nem kell bemutatni az elmúlt években komoly sikereket magáénak tudó Belaut. A duó régóta várt második, Colourwave című albuma hosszas várakozást követően jelent meg, amelyet élőben ősszel mutatnak majd be Európa-szerte.
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek