Fotó: Kránicz Richárd

Az általában jó kedvű zenekar most nincs túl rózsás hangulatban

A jelenlegi helyzetben az izoláltság és a hangulatingadozások közepette az alapvetően pozitív hangvételű zenekar egy tőlük szokatlan irányt vett új dalával: a világvégét idézik meg, bár a címéből – Senorita – akár másra is számíthatna az ember...
 
Fotó: YA OU (FB)

A karantén jó arra is, hogy a fiókban porosodó számok előkerüljenek

YA OU új dala nem is annyira új: már elég régóta porosodik a fiókban. Két évvel ezelőtt készült el az első verziója, amit azóta újra énekelt. Úgy érezte, most eljött az idő, hogy megmutassa a közönségnek is.
 
 
A Woodstock Barbie bájitalt kevert

A Woodstock Barbie bájitala

A Woodstock Barbie-nak tavaly ősszel jelent meg a bemutatkozó kislemeze, amit – vigyázat, nosztalgia következik! – a Robotban mutattak be, egy csaknem telt házas koncert alkalmával.
 
Nem maradtak szótlanok a csallóközi rockerek

Nem maradtak szótlanok a csallóközi rockerek

Megjelent a Phoenix Rt. "Nem marad szótlan" című friss dala, mely már a második előfutára a 2020 őszére tervezett lemeznek.
 
Mama kérlek

Mama, kérlek: ma estig minden megtekintés 1 forintot fial, hajrá!

Hétfőn debütált a YouTube-on Bródy János ikonikus dalának újragondolt verziója, amelyben négy hazai sztárelőadó énekel. A megtekintések pedig jótékony forintokat érnek!
 
Önálló életet él Varga Miklós Európája

Önálló életet él Varga Miklós Európája

Először a Nagy Szilárd-Ragány Misa duó gondolta újra, szerintünk elég csasztuskás, maga a szöveg kissé eklektikusnak tűnik és a prozódia is sántít helyenként, de valami miatt ti szeretitek.
 
 
Puskás Peti dalt írt Dallos Bogiról

Puskás Peti dalt írt Dallos Bogiról

Megjelent Puskás Peti legújabb szóló dala, melyet szerelme, Dallos Bogi inspirált. A dal már a címét is tekintve egy szerelmi vallomás, a klipben pedig a februárban Balin töltött nyaralásuk élményeiből, valamint a karantén alatt megélt pillanataikból láthatunk pillanatfelvételeket.
 
Fotó: Margaret Island/FB

Ezt rakta össze a Margaret Island a balatoni karanténban

A zenekar pár hete visszavonult a Balatonhoz, de ezt a klipet még sikerült a járvány kirobbanása előtt leforgatniuk, ez magyarázza a helyszínt – egyik kedvenc angol tengerparti városukat –, Brightont.
 
A kézmosós dalok dömpingje után felüdülés egy mosogatóhimnusz

A kézmosós dalok dömpingje után felüdülés egy mosogatóhimnusz

Őszintén szólva, életünkben nem hallottunk a Car Seat Headrestről, de ahogy azt a legelején mondtuk, a karantén arra is jó, hogy megismerjünk olyan zenekarokat, előadókat, akik még a látóterünk szélét is elkerülték.
 
Mozdulj ki: gyere velünk Izlandra!

Mozdulj ki: gyere velünk Izlandra!

Jobban mondva, a Képzelt Várossal. A zenekar új klipjében, a Dissenterben Izland teljesen lakatlan területeire, már-már nem evilági tájaira kalauzol.
 
Fotó: ByeAlex/FB

Bye Alex (is) otthon maradt – ez lett belőle

Kicsit káoszos, hogy melyik zenész/rádióadó/bárki felhívására születnek az új dalok, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nem tétlenkednek önkéntes karanténba vonult zenészeink. (Az idézetek az előadók kommentjei a saját dalukhoz/FB)
 
Fotó: Facebook

Megszakította európai turnéját a majmokat táncoltató Tones And I

Valószínűleg nincs is olyan ember a világon, aki ne hallotta volna legalább egyszer 2019 legfülbemászóbb megaslágerét, a „Dance Monkey” című felvételt Tones And I-tól. Tony Watson a napokban kezdte meg európai turnéját, az ismert okokból törölni kellett a koncerteket –...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek