Plüsshorror a S.U.N. fesztiválon – és ez nem humbug. Vagy de...

Plüsshorror a S.U.N. fesztiválon – és ez nem humbug. Vagy de...

Mivel ez nem a Neflix legújabb sorozata, el merjük árulni a film végét: napnyugtakor elássák a macit a domboldalon. A Humbugs új klipje két legyet üt egy csapásra: nemcsak a zenekart népszerűsíti, hanem a S.U.N. fesztivált is, mert a képsorok láttán az embernek kedve támad jövőre...
 
Puskás Peti rajong a Stranger Things filmsorozatért

Puskás Peti rajong a Stranger Things filmsorozatért

Olyannyira, hogy az elsők között nézi meg az új évadokat, sőt a The Biebers koncertek elején minden alkalommal lemegy a főcímzene, ráadásul új klipje is a nagy népszerűségnek örvendő sorozat képi világát idézi meg.
 
 
Vissza a 80-as évekbe – itt a Mötley Crüe vadonatúj szövegvideója

Az ördög bújt a Mötley Crüe vadonatúj klipjébe

A Mötley Crüe egy olyan animációs klippel rukkolt elő, amelyhez hozzákevertek egy jó adag retro stílust meg egy raklap sátánt. A "Ride With The Devil" ezen felül tele van bujasággal és az ikonikus együttes fotóival.
 
A United-alapító áRON kihúzta a fiókot Szakonyi Milánnal

A United-alapító áRON kihúzta a fiókot Szakonyi Milánnal

Romhányi Áron zeneszerző, zongorista, a United együttes alapító tagja és Szakonyi Milán énekes "Fiókok" címmel jelentették meg legújabb dalukat.
 
Így lesz a Kádár-kockából Carbonfools-klip

Így lesz a Kádár-kockából Carbonfools-klip

A zenekar új klipjét egy nemzetközi építészeti verseny helyszínén forgatta – ezzel is támogatva a pécsi, miskolci és algériai szakemberekből álló csapatot.
 
Óriási bejelentést tett a Green Day

Óriási bejelentést tett a Green Day

Az amerikai banda, úgy tűnik, még azelőtt magához tért, hogy valaki szeptember végén felébresztette volna őket: megjelent a „Father Of All" című felvételük, ami a februárban debütáló tizenharmadik stúdióalbum előfutára. Ezzel ráadásul sincs vége a dalnak, hiszen az új lemezt az...
 
 
Kovács Patrícia, Janklovics Péter és az Alma együttes frontembere  is szerepel a Tankcsapda új klipjében

Kovács Patrícia, Janklovics Péter és az Alma együttes frontembere is szerepel a Tankcsapda új klipjében

Októberben új lemezzel jelentkezik a debreceni rockzenekar, a most debütáló friss klip a 'Liliput Hollywood' című album első kiemelt dalára készült.
 
Egy fotó a montázsból (YT)

Jobban van Demjén Ferenc – egy klippel is előrukkolt!

Igaz, nem ő készítette, nem is élőszereplős-forgatásos s a dal sem új: a munkatársai a "Döntsön az ágy" című számához készítettek egy YT-montázst, amely bepillantást enged az énekes magánéletébe.
 
Ez történik egy Zoltán Erika-slágerrel, ha Curtisék hozzányúlnak

Ez történik egy Zoltán Erika-slágerrel, ha Curtisék hozzányúlnak

Az ütős négyes (Lotfi Begi, Zoltán Erika, Dér Heni, Curtis) robbantotta be csütörtökön a slágerbombát, visszahozva egy igazi klasszikust a zenedivatba: itt a„Casanova" 2019-es verziója.
 
Szereplők: Lakatos Loretta

Új videoklippel jelentkezett a maszkos Tha Shudras

A maszkos előadásmódjáról közismert Tha Shudras zenekar új videoklippel rukkolt elő.
 
Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

A múlt héten jelent meg a Queen-nel folyamatosan turnézó Adam Lambert legújabb dala, amelyben egy kicsit visszahozza a hetvenes évek rezgéseit – mindezt természetesen modern köntösbe öltöztetve.
 
Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: immáron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a magyar rapelőadók krémjét. Most ismét időszerű volt.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek