James  Blunt visszatért az alapokhoz

James Blunt visszatért az alapokhoz

A 2020 áprilisában hazánkba is ellátogató brit zenész immáron harmadik dalát mutatja be hamarosan megjelenő „Once Upon A Mind" című stúdióalbumáról. Blunt ezen visszatér az alapokhoz, az elektronikus hangzásvilág után megrendítő szólamokkal és felemelő dalokkal is készül...
 
 Lányával közös albumot készített Ákos

Lányával közös albumot készített Ákos

Négy év után új stúdiólemezzel jelentkezik Ákos. Az album 2019. október 2-án jelent meg IDŐSZIGET címmel, gazdag képanyaggal, 32 oldalas füzettel CD-n, emellett pedig természetesen elérhető a digitális zenei felületeken is.
 
 
Két év után megjelent az Elefánt negyedik nagylemeze, az EL

Két év után megjelent az Elefánt negyedik nagylemeze, az EL

Az EL budapesti lemezbemutatója október 12-én lesz az Akvárium klub NagyHalljában – de erre már nincs jegy... Vigaszként szolgáljon, hogy a klubszezont végigturnézzák majd.
 
Minden rendben! Megjelent a Blahalouisiana érettségi bizonyítványa

Minden rendben! Megjelent a Blahalouisiana érettségi bizonyítványa

Megjelent a zenekar új albuma, élőben október 26-án az Akvárium klubban hallgathatjuk meg. „A ’Minden rendben’ az eddigi legérettebb lemez, amelyet létrehoztunk – nyilatkozta az énekes-frontember Schoblocher Barbara.
 
Az október elég hideg lesz James Blunt számára

Az október elég hideg lesz James Blunt számára

Már megtekinthető-meghallgatható James Blunt legújabb dala az októberben megjelenő COLD című albumról.
 
Hitvitát kavart Avril Lavigne új klipje – a rádiók is óvatosan játsszák a számot

Ördög vs. Isten: Hitvitát kavart Avril Lavigne új klipje

Az énekesnő 2015-ben tűnt el ideiglenesen a nyilvánosság elől, amikor Lyme-kórt diagnosztizáltak nála. Azóta rendszeresen kezelésekre jár, és úgy tűnik, erősebb, mint valaha. A betegséggel való küzdelme során írta a “Head Above Water” című visszatérő slágerét. Azonos című,...
 
 
Iggy Pop végre megszabadult a krónikus önbizalomhiánytól

Iggy Pop végre megszabadult a krónikus önbizalomhiánytól

A 72 éves amerikai rockénekes – aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet – három év szünet után új lemezzel rukkol ki: a Free szeptember 6-án jelenik meg.
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Velük dolgozott Ed Sheeran a nemsokára érkező új lemezén

Az énekes a napokban tette fel Instagramra, majd küldte ki email-ben rajongóinak, hogy az új lemezen pontosan milyen híres zenészekkel működik együtt.
 
Fotó: Budapest Park

Milyen volt a koncert? Kijött a Sum 41 legújabb dala és klipje

Az “A Death In The Family” című dal a zenekar közelgő albumára, az “Order In Decline”-ra fog felkerülni, mely idén július 19-én jelenik meg.
 
Fotó: Bruce Springsteen/Insta

Új albummal jelentkezik a Főnök

Bruce Springsteen öt év után új stúdióalbummal jelentkezik, mely új színekkel gazdagítja az eddig életművet, hiszen részben a késői hatvanas, korai hetvenes évek dél-kaliforniai pop lemezei inspirálták. Mindegyik dalát a Főnök szerezte.
 
A Karthago az Arénában – 40 évvel, pazar színpadképpel, gyerekekkel, áramszünettel

Karthago az Arénában – 40 évvel, pazar színpadképpel, gyerekekkel, áramszünettel

A Karthago együttes szombaton ünnepelte 40 éves fennállását az Arénában. A koncert nem pusztán múltba nézés volt, hiszen másfél hónapja jelent meg az új lemezük, ami máris arannyá vált. Vagyis a Karthago köszöni szépen, jól van, létezik, lemezt készít és koncertezik. Hogy...
 
Új album, nagykoncert, új videó: Karthago

Új album, nagykoncert, új videó: Karthago

Mint arról mi is beszámoltunk, 40 éves fennállását ünnepli a zenekar idén a Papp László Budapest Sportarénában. A jubileumi koncerthez új album is dukál: 10 évvel a legutóbbi, "Időtörés" című album után megérkezett az "Együtt 40 éve!!!" című nagylemez.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek